Νέος τραυματισμός στη Μάντσεστερ Σίτι: Πρόβλημα με τον Στόουνς

Νέο μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί ο τραυματισμός του Τζον Στόουνς, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο τουλάχιστον μήνες, με πρόβλημα στον μηρό. Ο Αγγλος κεντρικός αμυντικός είχε αποχωρήσει μόλις στο 8ο λεπτό στην δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το θετικό είναι ότι ο Στόουνς απέφυγε το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης, ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει για τα τελευταία ματς της σεζόν. Να σημειωθεί πως στις αρχές του μήνα τραυματίστηκε σοβαρά και ο Μανουέλ Ακάντζι, που κι αυτός θα μείνει εκτός γηπέδων για δύο μήνες.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σημαντικές νίκες στη Serie A με ΜακΤόμινεϊ και Διαό

Σημαντικές νίκες σημειώθηκαν στη Serie A με το γκολ του ΜακΤόμινεϊ και τα δύο γκολ του Διαό, ενώ η La Liga βρίσκεται σε αγωνία με την κορυφή της πίνακα.

Πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία: Αντιφάσεις και Συγκρούσεις

Η Ρωσία ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία, όμως ο Ουκρανός πρόεδρος καταγγέλλει συνεχείς επιθέσεις.

Μήνυμα Πάσχας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Αναλυτικό μήνυμα για το Πάσχα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με αναφορές στη Σύνοδο της Νικαίας και τη σημασία της Ανάστασης.

Αναστάσιμες Ακολουθίες σε Καθεδρικό Ναό και Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα τελέστηκαν οι Αναστάσιμες Ακολουθίες με πλήθος πιστών και παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτείας.