Νεαρό ταλέντο από την Αργεντινή ενισχύει τη Μάντσεστερ Σίτι

Ένα νεαρό ταλέντο από την Αργεντινή, ο Κλαούντιο Ετσεβέρι, εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι και θα ενισχύσει την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν, ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια Αγγλίας. Ο Ετσεβέρι υπέγραψε από τη Ρίβερ Πλέιτ τον Ιανουάριο του περασμένου έτους αλλά παρέμεινε δανεικός στον σύλλογο μέχρι τον περασμένο μήνα. Σε εννέα παιχνίδια με την Εθνική Αργεντινής Κ20, ο νεαρός παίκτης σκόραρε έξι γκολ, οδηγώντας την ομάδα στον τελικό του πρωταθλήματος Νότιας Αμερικής.

Ο Ετσεβέρι υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι τον Ιούνιο του 2028, έχοντας προηγουμένως 48 εμφανίσεις με τη Ρίβερ Πλέιτ και τέσσερα γκολ. Ο ίδιος δήλωσε: “Δεν μπορώ να σας πω πόσο ενθουσιασμένος είμαι που βρίσκομαι εδώ στο Μάντσεστερ και που επιτέλους μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι”.

Η Μάντσεστερ Σίτι, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, θα αντιμετωπίσει την Πλίμουθ Αργκάιλ στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας το Σάββατο.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ένοχοι ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος του Blue Horizon για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη

Ένοχοι κρίθηκαν ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος του Blue Horizon για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη, ενώ αθωώθηκαν οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι.

Ο Τραμπ αρνείται να μιλήσει για “ειρηνευτικές δυνάμεις” στην Ουκρανία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αρνείται να σχολιάσει την πιθανή ανάπτυξη "ειρηνευτικών δυνάμεων" στην Ουκρανία πριν από συμφωνία για κατάπαυση του πυρός, καθώς επισημαίνει ότι δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία. Οι δηλώσεις του έρχονται εν μέσω προσπαθειών για επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας στην περιοχή.

Βουλγαροελληνικό Επιχειρηματικό Συνέδριο: Στενές Σχέσεις και Εμπορικές Συναλλαγές

Στη Σόφια πραγματοποιείται το Βουλγαροελληνικό Επιχειρηματικό Συνέδριο με συμμετοχή υψηλών αξιωματούχων και εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας.