Αναταράξεις στην ΑΕΚ μετά την καταστροφική ήττα από τον Ολυμπιακό

Η βαρύτατη ήττα (0-6) της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας προκάλεσε σοκ στον οργανισμό της ομάδας, λόγω μιας κάκιστης αγωνιστικής εμφάνισης.

Η επόμενη ημέρα μετά τη συντριβή της ΑΕΚ φιλοξενούσε την επίσκεψη του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ, Μάριου Ηλιόπουλου, στα Σπάτα, όπου συναντήθηκε με τους Ματίας Αλμέιδα και Χαβιέρ Ριμπάλτα, συζητώντας για τρεις ώρες.

Ο κ. Ηλιόπουλος ζήτησε εξηγήσεις από τους δύο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα αίτια της αρνητικής εικόνας που οδήγησε στο τελικό σκορ.

Επιπλέον, συζητήθηκε η επόμενη μέρα που φέρνει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες ξανά την Κυριακή, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σιγή για τα θύματα των Τεμπών: Η υπόσχεση του προέδρου της Βουλής

Η Ολομέλεια της Βουλής τίμησε με σιγή τα θύματα της τραγωδίας στους Τέμπες, ενώ ο πρόεδρος της εξέφρασε την υπόσχεση για δικαιοσύνη και αλήθεια.

Συλλαλητήριο για τα Τέμπη: Συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση πολιτών στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο που τιμά τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη. Ασφυκτική κατάσταση στις συγκοινωνίες.

Η Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα Τέμπη: Αίτημα για Αλήθεια και Δικαιοσύνη

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μιλάει για τη συμπλήρωση δύο ετών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και επισημαίνει τη σημασία της αλήθειας και της δικαιοσύνης.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αναλυτική ανάλυση των δηλώσεων του Σωκράτη Φάμελλου

Αναλυτική ανάλυση των δηλώσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλου, σε συνέντευξή του στο Attica TV, όπου αναφέρθηκε σε πιθανά αδικήματα και την ανάγκη για συνεννόηση των προοδευτικών κομμάτων.