Ανακοίνωση από το Βατικανό για την Υγεία του Πάπα Φραγκίσκου

Σύμφωνα με πηγές στο Βατικανό, ο πάπας Φραγκίσκος συνεχίζει τη φαρμακευτική αγωγή του, ενώ η ψυχολογική του διάθεση αξιολογείται ως καλή και πραγματοποιούνται νέες εξετάσεις.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο ποντίφικας αναπαύθηκε καθ’ όλη την νύχτα, ενώ χθες, Τετάρτη, το βράδυ ανακοινώθηκε ότι η υγεία του πάπα σημείωσε ελαφρά βελτίωση.

Αναμένεται απόψε νέα, αναλυτικότερη ανακοίνωση από την Αγία Έδρα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Γιώργος Λιμνιάτης μιλά για τη διαχείριση των νέων παικτών στο Περιστέρι

Ο προπονητής Γιώργος Λιμνιάτης μιλάει για τη φιλοσοφία του στο Περιστέρι, τη διαχείριση των νέων παικτών και τις αλλαγές στην αντιμετώπιση τους στο μπάσκετ.

Ψηφιακά εργαλεία και Απόδημος Ελληνισμός

Στην επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής συζητήθηκε η ανάγκη αξιοποίησης ψηφιακών εργαλείων για τη σύνδεση των Ελλήνων του εξωτερικού με την πατρίδα τους. Υπουργοί και υφυπουργοί επισήμαναν τη σημασία της ψηφιακής διακυβέρνησης και της ψηφιακής επικοινωνίας με τους Έλληνες της διασποράς.

Δηλώσεις Παύλου Μαρινάκη για το πόρισμα: “Ο κόσμος θέλει αλήθεια”

Ο Παύλος Μαρινάκης μιλάει για το πόρισμα της επιτροπής, τη σημασία της δικαιοσύνης και την ανάγκη για διαφάνεια στη διαχείριση του πεδίου.

Τελικές Συμπεράσματα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για το Δυστύχημα στα Τέμπη

Ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ παρουσιάζει τα τελικά συμπεράσματα σχετικά με το δυστύχημα των Τεμπών, αναλύοντας τις αιτίες και τις ευθύνες.