Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Μητσοτάκη και Ερντογάν
Χρόνος ανάγνωσης: Λιγότερο από 1 λεπτά
Σύμφωνα με αναφορές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Έλληνας πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Τούρκο Πρόεδρο προκειμένου να του εκφράσει τις ευχές του για την ημέρα των γενεθλίων του.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχαγιάν, σε μια σημαντική συνάντηση στο Άμπου Ντάμπι. Οι δύο ηγέτες αναμένεται να συζητήσουν θέματα συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και να ενισχύσουν τις διμερείς σχέσεις τους.
Η κρίση στην κυβέρνηση εστιάζεται στα γεγονότα των Τεμπών και τις αντιδράσεις που αναμένεται να ακολουθήσουν, με τον πρόεδρο της Νίκης Δημήτρη Νατσιό να αναλύει την κατάσταση και να ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση.