Συζήτηση για την Ισότητα και τις Ηλικιακές Διακρίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στο πλαίσιο του “1ου Συνεδρίου Διαφορετικότητας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση”, συζητήθηκε η σημασία της ισότητας και των ηλικιακών διακρίσεων από εξέχουσες προσωπικότητες. Η δρ. Νανά Τσουμάκη επεσήμανε την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε τα ηλικιακά στερεότυπα και να εστιάσουμε στις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας μέσω εκπαίδευσης και συμπερίληψης στην κοινωνία.

Η Ελένη Θεοδωρή αναφέρθηκε στην ανάγκη να αναδειχθεί η μοναδικότητα του κάθε ατόμου πίσω από τα στατιστικά στοιχεία, ενώ ο δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης επισήμανε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δήμοι στην ενσωμάτωση των πολιτών όλων των ηλικιακών ομάδων.

Ο Γιώργος Γιούλος ανέδειξε το παράδοξο στις ηλικιακές διακρίσεις στο Δημόσιο, ενώ ολοκλήρωσε με την ανάγκη για ενσυναίσθηση και επαγγελματική κατάρτιση για την εξάλειψή τους.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Οι Πάσχατικές Ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράστηκε τις ευχές του για το Πάσχα μέσω μιας ανάρτησης στα social media, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Με τη φωτογραφία και το μήνυμά του, ευχήθηκε χαρά, αγάπη και δύναμη σε όλους.

Ο Εορτασμός του Πάσχα για τους Έλληνες της Αργεντινής

Ο εορτασμός του Πάσχα για τους Έλληνες της Αργεντινής αποτελεί μια πράξη μνήμης και αγάπης, διατηρώντας ζωντανές τις παραδόσεις και την πολιτιστική ταυτότητα.

Ολυμπιακός Γυναικών: Τέταρτος διεθνής τίτλος με θρίαμβο στο World Cup

Ο Ολυμπιακός Γυναικών κατέκτησε τον τέταρτο διεθνή τίτλο στην ιστορία του, κυριαρχώντας στο World Cup με 13-9 επί της Ουγγαρίας, υπό τον Χάρη Παυλίδη.

Αντσελότι: Αποχώρηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ενδιαφέρον από τη Βραζιλία

Ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και να ενταχθεί στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, με στόχο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.