Νέα Πλατφόρμα Δημοπρασιών Αιγιαλού και Παραλίας για το 2025

Το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της νέας πλατφόρμας συμμετοχής στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες παραχώρησης τμημάτων αιγιαλού και παραλίας για το έτος 2025.

Με την εφαρμογή του νέου νόμου, οι δημοπρασίες γίνονται πλέον αποκλειστικά ψηφιακά, μέσω της ειδικής πλατφόρμας, διασφαλίζοντας διαφάνεια και ταχύτητα στη διαδικασία. Η καταληκτική ημερομηνία διενέργειας των ηλεκτρονικών δημοπρασιών ορίστηκε για την 31η Μαρτίου 2025.

Η συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Δημόσιας Διοίκησης έχει ως αποτέλεσμα την απλοποίηση της διαδικασίας συμμετοχής στις δημοπρασίες, προσφέροντας ανεμπόδιστη πρόσβαση σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ο στόχος είναι η μέγιστη δυνατή συμμετοχή και η ορθολογική διαχείριση των κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού και παραλίας, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση των εσόδων στο Ελληνικό Δημόσιο.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σημαντικές νίκες στη Serie A με ΜακΤόμινεϊ και Διαό

Σημαντικές νίκες σημειώθηκαν στη Serie A με το γκολ του ΜακΤόμινεϊ και τα δύο γκολ του Διαό, ενώ η La Liga βρίσκεται σε αγωνία με την κορυφή της πίνακα.

Πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία: Αντιφάσεις και Συγκρούσεις

Η Ρωσία ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία, όμως ο Ουκρανός πρόεδρος καταγγέλλει συνεχείς επιθέσεις.

Μήνυμα Πάσχας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Αναλυτικό μήνυμα για το Πάσχα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με αναφορές στη Σύνοδο της Νικαίας και τη σημασία της Ανάστασης.

Αναστάσιμες Ακολουθίες σε Καθεδρικό Ναό και Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα τελέστηκαν οι Αναστάσιμες Ακολουθίες με πλήθος πιστών και παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτείας.