Ο Κιλιάν Μπαπέ, πρώτος σκόρερ της Ρεάλ με 28 γκολ σε 39 αγώνες, δεν θα λάβει μέρος στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey εναντίον της Σοσιεδάδ, καθώς δεν έχει αναρρώσει επαρκώς από επέμβαση φρονιμίτη.
Ο Γάλλος επιθετικός δεν προπονήθηκε χθες και έτσι δεν θα ταξιδέψει στη Χώρα των Βάσκων, παρά τις δηλώσεις του προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι.
Η απουσία του Μπαπέ είναι σημαντική, καθώς η ομάδα έχει σημαντικούς αγώνες μπροστά της, όπως το παιχνίδι με την Μπέτις στη Σεβίλλη και η αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των “16” του Champions League.
Εκτός αποστολής βρίσκονται επίσης οι Φεντερίκο Βαλβέρδε και Τιμπό Κουρτουά, παίκτες που έχουν χρησιμοποιηθεί συχνά από τον Αντσελότι στη φετινή σεζόν.