Κλειστοί πολιτιστικοί χώροι και αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα λόγω επετείου της τραγωδίας στους Τεμπούς

Κλειστοί θα παραμείνουν οι πολιτιστικοί και οι στεγαζόμενοι αθλητικοί χώροι της Αθήνας την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, ημέρα που συμπληρώνονται δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών. Ακόμη, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών θα κλείσουν στις 11.00 π.μ.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων, δεν θα λειτουργήσουν η Πινακοθήκη, η Τεχνόπολη (πλην της παιδικής χαράς και του Skywalk), το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης “Αγγελική Χατζημιχάλη”, το Μουσείο Μαρία Κάλλας, το Ψηφιακό Μουσείο Ακαδημίας Πλάτωνος, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αθήνας, οι Παιδικές Βιβλιοθήκες στον Σταθμό Λαρίσης και στο ΚΑΠΑΨ, το Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα”, το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο “Μαρία Κάλλας”, ο Πολυχώρος “Άννα & Μαρία Καλουτά”, το Κέντρο Τεχνών, τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης, τα κολυμβητήρια, τα γυμναστήρια και οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ανοικτές θα παραμείνουν οι παιδικές χαρές και οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν έχει προγραμματίσει καρναβαλικές εκδηλώσεις για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Πρόγραμμα Ντόλι Πάρτον: Περικοπές στην Ιντιάνα

Οι περικοπές στη χρηματοδότηση οργανισμών στις ΗΠΑ επηρεάζουν το πρόγραμμα της Ντόλι Πάρτον Imagination Library στην Ιντιάνα, με τον κυβερνήτη να προκαλεί αντιδράσεις.

Κατάργηση οδηγίας του Μπάιντεν από τον Τραμπ σχετικά με τη χρήση αμερικανικών όπλων

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατήργησε οδηγία του προκατόχου του, Τζο Μπάιντεν, που αφορούσε τη χρήση αμερικανικών όπλων από άλλες χώρες και την ενημέρωση του Κογκρέσου.

Νέος Κόμβος Δεδομένων “Greece in Numbers” Παρουσιάστηκε Στην Ελλάδα

Νέος κόμβος δεδομένων με στοιχεία για την οικονομία και την κοινωνία της Ελλάδας, το Greece in Numbers, παρουσιάστηκε σήμερα σε εκδήλωση με συμμετοχή αξιωματούχων και επιστημόνων.

Η Αποκριά στη Νάουσα: Ένα Σεμινάριο Χορού που Ενώνει Πολιτισμούς

Στο δημαρχείο της Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, η Κατερίνα Ντελιοπούλου φιλοξενεί ένα σεμινάριο παραδοσιακών χορών που ενώνει ανθρώπους από 14 χώρες, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα αλληλεγγύης και πολιτισμικής ανταλλαγής.