Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία, μετά το ρεπό της Δευτέρας. Οι “ασπρόμαυροι” αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας (Κυριακή 2/3, 19:30).Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους “ερυθρόλευκους” ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στον τομέα της τακτικής και έπαιξαν οικογενειακό διπλό. Ο προπονητής Ράζβαν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει προβλήματα με τους τραυματισμούς των παικτών του.Ο Γιόνι Ότο υπέστη θλάση β’ βαθμού στο δεξιό δικέφαλο και αναμένεται να απουσιάσει 4-6 εβδομάδες, ενώ ο Στέφαν Σβαμπ έχει μικρή κάκωση στον έσω πλάγιο. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα εκτίσει ποινή στον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ ενώ ο Μαγκομέντ Οζντοέφ θα είναι εκτός λόγω κάρτων. Οι προπονήσεις συνεχίζονται την Τετάρτη στις 10:30.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ιστορική νίκη της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών στον ημιτελικό του World Cup

Η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών πέτυχε ιστορική νίκη με 15-13 επί της Ολλανδίας στον ημιτελικό του World Cup, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Αλλαγές στην κατάταξη της ATP: Τις θέσεις του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Αναλύοντας τις αλλαγές στην κατάταξη της ATP, παρατηρούμε την πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και τη σταθερότητα της Μαρίας Σάκκαρη στη νέα κατάταξη.

Συνάντηση Αμερικανού αντιπροέδρου με πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας στο Βατικανό

Συνάντηση του Αμερικανού αντιπροέδρου με τον πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας και τον υπουργό Εξωτερικών στο Βατικανό, με επίκεντρο τις διμερείς σχέσεις και τη διεθνή κατάσταση.

Νέος ομοσπονδιακός προπονητής για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο Κοσμίν Ολαρόιου αναλαμβάνει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ η ομάδα ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.