Η Αστον Βίλα ολοκλήρωσε τον Ιανουάριο τις επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανακοίνωσε την απόκτηση Μάρκους Ράσφορντ, δανεικού έως το τέλος της σεζόν, με ρήτρα εξαγοράς στα 40 εκατ. ευρώ. Ο Αγγλος σταρ αγωνιζόταν στη Γιουνάιτεντ από την ηλικία των επτά ετών, έκανε περισσότερες από 400 εμφανίσεις, κατέκτησε το Europa League και δύο κύπελλα Αγγλίας.
Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ σκέφτεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, αλλά η Γιουνάιτεντ έχει άλλα σχέδια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Caught Offside» ο Ρούμπεν Αμορίμ θέλει τον Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς, για να πάρει τη θέση του Κρίστιαν Ερικσεν στο χώρο της μεσαίας γραμμής, και η Γιουνάιτεντ έχει προτείνει την ανταλλαγή με τον Ράσφορντ.
Ο 20χρονος Γερμανός, με καταγωγή από την Κροατία, αμυντικός μέσος είναι το νέο αστέρι της Μπάγερν και έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μονάχου έως το καλοκαίρι του 2029. Ο Πάβλοβιτς έχει τέσσερις συμμετοχές κι ένα γκολ με την εθνική Γερμανίας.