Τιμπό Κουρτουά: Επιστροφή στην εθνική ομάδα του Βελγίου

Ο Τιμπό Κουρτουά αποφάσισε να επιστρέψει στην εθνική ομάδα του Βελγίου, μετά από αρνητική περίοδο αποχής. Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ότι του έλειψε η συμμετοχή στην εθνική ομάδα και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στα επερχόμενα παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος Κουρτουά έχει ήδη επικοινωνήσει με τον νέο προπονητή, Ρούντι Γκαρσιά, και φαίνεται πως θα είναι στην αποστολή των “κόκκινων διαβόλων” για τα play off του Nations League, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ουκρανία τον ερχόμενο μήνα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Επιστροφή στα γήπεδα για τον Μίκαελ Αντόνιο μετά το τροχαίο

Μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Μίκαελ Αντόνιο, επιστρέφει στα γήπεδα πριν το τέλος της σεζόν, μετά από εντυπωσιακή αποθεραπεία και προπόνηση.

Αύξηση Ασφαλισμένων Κατοικιών έναντι Φυσικών Καταστροφών: Σημαντική Αύξηση το 2024

Αύξηση των ασφαλισμένων κατοικιών έναντι φυσικών καταστροφών καταγράφηκε το 2024, σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, με αύξηση 7,5% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Τραυματισμός Γιόβιτς: Χάνει το Μαϊάμι για ένα μήνα

Ο Νίκολα Γιόβιτς των Χιτ χάνει το Μαϊάμι για ένα μήνα λόγω τραυματισμού στο χέρι, μετά την ανακάλυψη κατάγματος στο δεξί μετακάρπιο. Ο ταλαντούχος παίκτης απουσιάζει από την ομάδα, ενώ ο μέσος όρος των επιδόσεών του φέτος είναι 10,7 πόντοι, 3,9 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ σε 46 αγώνες.

Η Τζόντι Φόστερ στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG με τον γιο της

Η Τζόντι Φόστερ εντυπωσίασε στα βραβεία SAG φορώντας Gucci, συνοδευόμενη από τον γιο της Τσάρλι. Μια σπάνια εμφάνιση που προκάλεσε ενδιαφέρον στους παρευρισκόμενους.