Νέο συμβόλαιο για τον γιο του Μαρσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Μαρσέλο είναι υπερήφανος για τις επιδόσεις του γιου του, Εντσο Αλβες, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός στη β’ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 15χρονος παίκτης έχει εντυπωσιάσει τη διοίκηση, η οποία του προσέφερε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Ο Εντσο Αλβες ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης σε νεαρή ηλικία και φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του.

Ο Μαρσέλο, που έμεινε στη Ρεάλ Μαδρίτης για 15 χρόνια, κατέγραψε εντυπωσιακά στατιστικά με 546 επίσημες συμμετοχές, 38 γκολ και 25 τρόπαια, συμπεριλαμβανομένων πέντε Champions League και έξι πρωταθλημάτων Ισπανίας. Η πορεία του συνδέεται με τη μεγάλη ιστορία της ομάδας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας προτείνει διαπραγματεύσεις ειρήνης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας επανέλαβε την πρόταση για διαπραγματεύσεις ειρήνης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου.

Διαγωνισμός για την Παραχώρηση Δικαιωμάτων Έρευνας και Εκμετάλλευσης Υδρογονανθράκων στις Θαλάσσιες Περιοχές: Νέα Πρωτοβουλία του ΥΠΕΝ

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, προκηρύσσει διεθνή διαγωνισμό για την παραχώρηση δικαιωμάτων έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές "Α2" και "Νότια της Πελοποννήσου" στο νότιο Ιόνιο Πέλαγος.

Επιχείρηση “Πυρετός το Σαββατόβραδο”: Αναλυτική Ανάλυση

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εφάρμοσε την επιχείρηση "Πυρετός το Σαββατόβραδο" με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων για τον έλεγχο νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και την αποκάλυψη αδήλωτων εσόδων.

Κίνδυνος απώλειας έσοδων από το “πάγωμα” της οικοδομικής δραστηριότητας – Συνέντευξη Προέδρου ΤΕΕ

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, προειδοποιεί για τον κίνδυνο απώλειας έσοδων του κράτους λόγω του "πάγωματος" της οικοδομικής δραστηριότητας που επιβάλλει η απόφαση του ΣτΕ για τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό, επηρεάζοντας τις επενδύσεις και την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό.