Μειώθηκε η ποινή του Πογκμπά: Έτοιμος για επιστροφή

    Ο Πολ Πογκμπά είχε την ποινή του μειωμένη από το αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο (CAS), που του επέτρεψε να επιστρέψει στα γήπεδα μετά από 18 μήνες αποκλεισμού. Ο 31χρονος Γάλλος σταρ ήδη συζητά για τη συνέχιση της καριέρας του στις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και τη Μαρσέιγ.    Ο Πογκμπά φαίνεται να έχει ενδιαφέρον για συνεργασία με την Ιντερ Μαϊάμι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως αποκάλυψε η συνάντησή του με τον συνιδιοκτήτη της ομάδας, Ντέβιντ Μπέκαμ. Αυτό ενισχύει τις φήμες για μια πιθανή μετακίνηση του σταρ στο εξωτερικό.    Ο Γάλλος μέσος βρέθηκε θετικός σε DHEA, μια απαγορευμένη ουσία, και αποκλείστηκε από το NADO Italia το Σεπτέμβριο του 2023. Η παραβίαση συνέβη μετά τον αγώνα της Γιούβε με 3-0 τον περασμένο Αύγουστο, στην αρχή της περσινής σεζόν.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Έκρηξη βίας στο Μεξικό: Οκτώ νεκροί σε επίθεση

Τραγωδία στο Μεξικό: Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση στον δήμο του Κορτάσαρ, σε μια περιοχή που μαστίζεται από τη βία και τις συγκρούσεις μεταξύ καρτέλ και συμμοριών. Η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνη, ενώ οι υπεύθυνοι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Αναζήτηση για αντικαταστάτη του Νεϊμάρ: Η προσέγγιση της Αλ Χιλάλ στη Λίβερπουλ για τον Ντάρβιν Νούνιες

Η διοίκηση της Αλ Χιλάλ αναζητά αντικαταστάτη για τον Νεϊμάρ και προσέγγισε τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ντάρβιν Νούνιες, αλλά η Premier League ομάδα απάντησε αρνητικά στην πρόταση των 80 εκατ. ευρώ.

Το Κρεμλίνο επαινεί τον Τραμπ για την προσέγγισή του στην Ουκρανία

Το Κρεμλίνο εξαίρεσε την πολιτική του Τραμπ ως προσπάθεια να κατανοήσει τις αιτίες της ουκρανικής σύγκρουσης και να φέρει ένα τέλος σε αυτήν, αντικρίζοντας την προσέγγιση της Ευρώπης.

ΚΚΕ: Συγκεντρώσεις για τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, καλεί τον λαό και τη νεολαία να συμμετέχουν εντυπωσιακά στις απεργιακές συγκεντρώσεις για τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, διεκδικώντας αλλαγές και δικαιοσύνη.