Η Κάλας συναντάει τον Ρούμπιο στις ΗΠΑ και εκφράζει ελπίδα για σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει αύριο Τρίτη στις Ηνωμένες Πολιτείες για συναντήσεις με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο.

“Είναι ζωτικής σημασίας να διατηρούμε επαφές με τη νέα αμερικανική διοίκηση”, τόνισε η Κάλας, αναφερόμενη στην επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Ουάσινγκτον για συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Επιπλέον, εξέφρασε την ελπίδα της για τον γρήγορο σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία μετά τις χθεσινές εκλογές.

“Οι Γερμανοί έκαναν την επιλογή τους και πρέπει τώρα να σχηματίσουν κυβέρνηση. Ελπίζω ότι θα το κάνουν το συντομότερο δυνατόν, καθώς η συμμετοχή της Γερμανίας είναι απαραίτητη για τη λήψη αποφάσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο”, υπογράμμισε από τις Βρυξέλλες.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Αντριάνο λέει αντίο στο ποδόσφαιρο με φιλικό αγώνα στο Μαρακανά

Ο Βραζιλιάνος πρώην διεθνής επιθετικός, Αντριάνο, αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο με έναν φιλικό αγώνα στο Μαρακανά, παίζοντας μπροστά σε 20.000 θεατές.

Συλληφθείς 50χρονος για προτροπή σε βία σε συγκεντρώσεις

Συνελήφθη σήμερα το πρωί από την Κρατική Ασφάλεια 50χρονος για προτροπή σε πράξεις βίας στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν για τα Τέμπη την ερχόμενη Παρασκευή. Ο 50χρονος είχε προτρέψει τον κόσμο σε πράξεις βίας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα και να συλληφθεί από τις αρχές.

Ανακοίνωση Αρείου Πάγου για Σιδηροδρομικό Δυστύχημα – Διαδραματιζόμενος Δημόσιος Διάλογος

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρείου Πάγου, αρεοπαγίτης Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, σε ανακοίνωσή του αναφέρει τη σημασία της ενημέρωσης από τη Δικαιοσύνη και αναλύει τον ρόλο της ολομέλειας του εφετείου σε δικαστικές διαδικασίες.

Η Ντέμι Μουρ Βραβεύεται από το Σωματείο Ηθοποιών Αμερικής

Η Ντέμι Μουρ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στα βραβεία, κερδίζοντας το βραβείο του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής για την εξαιρετική της ερμηνεία στην ταινία "The Substance". Αυτή είναι η τρίτη νίκη της φέτος, ενισχύοντας τις πιθανότητές της για το Όσκαρ.