Επιτυχία για το Μουσείο της FIFA: Ρεκόρ επισκεπτών και ψηφιακής αφοσίωσης

Το μουσείο της FIFA συνεχίζει να σημειώνει ανοδική πορεία, μετρώντας αυξημένο ενδιαφέρον από το κοινό. Το 2024, υποδέχτηκε 250.000 επισκέπτες στη Ζυρίχη, ενώ παράλληλα σημείωσε αύξηση και στις προσελεύσεις στις εκθέσεις του στη Μαδρίτη και το Μαϊάμι, με πάνω από 100.000 επισκέψεις.

Η FIFA επισημαίνει ότι αυτή η επιτυχία επιβεβαιώνει τον ρόλο του μουσείου ως βασικό θεσμό για τη διατήρηση και τον εορτασμό της ποδοσφαιρικής κληρονομίας και του πολιτισμού παγκοσμίως.

Επιπλέον, το μουσείο επέτυχε σημαντικότατη αύξηση στις αλληλεπιδράσεις μέσω των social media, με την ψηφιακή του κοινότητα να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ακόλουθους.

Η εμπειρία εικονικής πραγματικότητας του μουσείου, που προηγουμένως ήταν διαθέσιμη μόνο στη Ζυρίχη, κυκλοφόρησε ως οικιακή έκδοση, ενισχύοντας την παρουσία του και εκτός των συνηθισμένων εκθεσιακών χώρων.

Ο διευθυντής του μουσείου Μάρκο Φαζόνε εκφράζει τη χαρά του για την υπέρβαση των στόχων του μουσείου και την αναβάθμιση της ψηφιακής εμπειρίας των επισκεπτών.

Μελλοντικά, το μουσείο της FIFA ετοιμάζεται για μια ακόμη συναρπαστική χρονιά, με πολλές εκθέσεις, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν την ιστορία και τον πολιτισμό του ποδοσφαίρου.

Το φθινόπωρο, μια νέα ειδική έκθεση στη Ζυρίχη θα εστιάσει στη σχέση του ποδοσφαίρου με την τεχνολογία, ενισχύοντας τον ρόλο της καινοτομίας στην ποδοσφαιρική εμπειρία.

Επίσης, το μουσείο ετοιμάζεται για τα εγκαίνια της νέας μόνιμης έκθεσής του στο Μαϊάμι, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία στον Πύργο Freedom της πόλης.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Επιστροφή Τζούστον: “Ό,τι μπορώ για την ομάδα” – Συνέντευξη Σακούρ Τζούστον

Ο Σακούρ Τζούστον επιστρέφει στον Άρη και εκφράζει την ανυπομονησία του να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει. Διαβάστε τις δηλώσεις του παίκτη για την επιστροφή του και τους στόχους του.

Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους “16” στο τουρνουά ATP 500 στο Ντουμπάι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Λορέντζο Σονέγκο και προκρίθηκε στους "16" στο τουρνουά ATP 500 στο Ντουμπάι με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο Αντόνιο Κόστα στη Διάσκεψη για την Ουκρανία: “Η Ειρήνη πρέπει να είναι Διαρκής Συμφωνία”

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα, εκφράζει τη στήριξη της ΕΕ προς την Ουκρανία και την ανάγκη για διαρκή ειρήνη στην περιοχή.

Τιμπόρ Πλάις: Στο “στόχαστρο” του Παναθηναϊκού

Ο Τιμπόρ Πλάις, πρώην παίκτης της Αναντολού Εφές, έχει μπει στο "στόχαστρο" του Παναθηναϊκού λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στη Euroleague.