Ανδρουλάκης: “Η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις”

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε την έκθεση ARTOZA και έκανε δηλώσεις που αφορούν την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αναφέροντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις λόγω του κόστους της ενέργειας, της πρόσβασης στην τραπεζική αγορά και της διαχείρισης των χρεών, κάλεσε την κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική. Πρότεινε την υιοθέτηση πρωτοβουλιών για την επίλυση αυτών των προβλημάτων, όπως η δυνατότητα πληρωμής των χρεών σε εφορίες και ΕΦΚΑ σε 120 δόσεις. Τόνισε ότι η αδράνεια της κυβέρνησης μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση της κατάστασης για χιλιάδες επιχειρήσεις που έχουν βυθιστεί στην απελπισία.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αλλαγές στην κατάταξη της ATP: Τις θέσεις του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Αναλύοντας τις αλλαγές στην κατάταξη της ATP, παρατηρούμε την πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και τη σταθερότητα της Μαρίας Σάκκαρη στη νέα κατάταξη.

Συνάντηση Αμερικανού αντιπροέδρου με πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας στο Βατικανό

Συνάντηση του Αμερικανού αντιπροέδρου με τον πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας και τον υπουργό Εξωτερικών στο Βατικανό, με επίκεντρο τις διμερείς σχέσεις και τη διεθνή κατάσταση.

Νέος ομοσπονδιακός προπονητής για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο Κοσμίν Ολαρόιου αναλαμβάνει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ η ομάδα ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Ο Νίκος Σταθόπουλος: Η Ελλάδα ως επενδυτικός προορισμός

Ο Νίκος Σταθόπουλος, ένας από τους πλέον έμπειρους επενδυτές, μιλάει για τη σχέση του με την Ελλάδα και τη στρατηγική επένδυσης της BC Partners στη χώρα.