Αντισημιτική επίθεση στο Βερολίνο: Αντίδραση της γερμανικής κυβέρνησης

Η ομοσπονδιακή υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ εξέφρασε τη φρίκη της για την φερόμενη αντισημιτική επίθεση εναντίον Ισπανού τουρίστα χθες στο Βερολίνο. Η κυρία Φέζερ δήλωσε ότι η επίθεση με μαχαίρι στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος του Βερολίνου είναι ένα αποτρόπαιο και βάναυσο έγκλημα και απαίτησε την αυστηρή τιμωρία του δράστη και την απέλασή του.

Όποιος διαπράττει τέτοιες πράξεις και κάνει κατάχρηση της προστασίας στην Γερμανία με τον πιο αποκρουστικό τρόπο, έχει χάσει κάθε δικαίωμα να βρίσκεται στη χώρα μας, τόνισε η υπουργός και διαβεβαίωσε ότι θα χρησιμοποιηθούν όλα τα δυνατά μέσα για να απελαθούν βίαιοι παραβάτες πίσω στη Συρία. Όπως διευκρίνισε, ο δράστης θα πρέπει να απελαθεί κατευθείαν από τη φυλακή όπου θα εκτίσει την ποινή του.

Η αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) Αντρέα Λίντχολτς δήλωσε στην BILD ότι αυτή η περίπτωση του νεαρού άνδρα από τη Συρία δείχνει για άλλη μια φορά ότι δεν μπορούμε πλέον να δεχτούμε περαιτέρω ανεμπόδιστη παράνομη είσοδο στη Γερμανία.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αποσύρονται Αμερικανοί Στρατιώτες από τη Συρία

Το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την απόσυρση στρατιωτικών από τη Συρία, μείωνοντας την παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή.

Ο Ριβάλντο γιορτάζει τα 53α γενέθλιά του

Ο Ριβάλντο γιορτάζει τα 53α του γενέθλια. Μια αναδρομή στην εντυπωσιακή καριέρα του στο ποδόσφαιρο και τα κατορθώματά του.

Ομάδα Volkswagen σκέφτεται μετεγκατάσταση παραγωγής στις ΗΠΑ

Η Ομάδα Volkswagen εξετάζει τη μετεγκατάσταση της παραγωγής της μάρκας Audi στις ΗΠΑ για να αποφύγει τους αμερικανικούς τελωνειακούς δασμούς. Ο επικεφαλής του ομίλου δηλώνει ότι διεξάγει συνομιλίες με την κυβέρνηση του προέδρου Τραμπ.

Τραγωδία στον ποταμό Κονγκό: 148 νεκροί από φωτιά σε ξύλινο πλοίο

Τραγωδία στον ποταμό Κονγκό με 148 νεκρούς από φωτιά και ανατροπή ξύλινου πλοίου που μετέφερε εκατοντάδες ανθρώπους.