Κρίση στη Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρντιόλα φεύγει στο τέλος της σεζόν

Η Μάντσεστερ Σίτι βιώνει την μεγαλύτερη αγωνιστική κρίση επί των ημερών του Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς έχει μείνει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου στην Premier League, ενώ αποκλείστηκε και από την Ρεάλ Μαδρίτης, με δύο ήττες, στα πλέι οφ του Champions League.

Σύμφωνα με τον διάσημο Ισπανό αθλητικογράφο και παρουσιαστή της λαοφιλούς στην Ισπανία τηλεοπτικής εκπομπής, «El Chiringuito», Γιόζεπ Πεδρερόλ, προσωπικό φίλο του κόουτς της πρωταθλήτρια Αγγλίας, ο Γκουαρντιόλα έχει αποφασίσει να φύγει στο τέλος της σεζόν από τη Σίτι, μολονότι πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του έως το καλοκαίρι του 2027!

«Ο Πεπ το έχει πάρει απόφαση. Δεν μπορεί να δώσει τίποτα παραπάνω στη Σίτι, ούτε η Σίτι σε αυτόν. Ετσι το καλοκαίρι θα φύγει από την αγγλική ομάδα. Δεν ήθελε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά η πίεση της διοίκησης τον έκανε ν’ αλλάξει γνώμη και τώρα το έχει μετανιώσει», υποστήριξε ο 60χρονος δημοσιογράφος.

Να σημειωθεί πάντως πως ο Γκουαρντιόλα είχε δηλώσει, μια μέρα αφότου υπέγραψε την επέκταση δύο ετών του συμβολαίου του, ότι θα μείνει μέχρι το τέλος με τους πρωταθλητές της Premier League, ακόμη κι αν υποβιβαστούν. «Τα δεδομένα έχουν αλλάξει, Ο Πεπ ξέρει πως πρέπει να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του», επέμεινε ο Πεδρερόλ.

Ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος εντάχθηκε στη Σίτι το 2016, έχει κερδίσει 18 τρόπαια με τον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένων έξι πρωταθλημάτων Premier League και του πρώτου  Champions League. Ωστόσο, η Σίτι εμπλέκεται σε μια υπόθεση για παραβιάσεις των κανόνων του οικονομικού Fair play του πρωταθλήματος, κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να την οδηγήσει σε αφαιρέσεις βαθμών, πρόστιμο και υποβιβασμό εάν κριθεί ένοχη.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αντσελότι: “Θα μιλήσουμε με τον σύλλογο, όχι με εσάς”

Ο Κάρλο Αντσελότι αποφεύγει να μιλήσει για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ, ενώ υπερασπίζεται τον σύλλογο και τους παίκτες του.

Η Αλεσάντρα Μπονόμι και το μήνυμα ελπίδας στο Barcelona Open

Η Αλεσάντρα Μπονόμι εντυπωσίασε στο Barcelona Open και έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας για την υπέρβαση των εμποδίων με αυτοπεποίθηση και αγάπη για το άθλημα.

Ο Παυλίδης της Μπενφίκα στοχεύει σε νέα ρεκόρ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Μπενφίκα έχει στόχο να σπάσει ρεκόρ σκοραρίσματος σε σερί ματς και εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Συνάντηση Πούτιν – Χαϊθάμ: Συζητούν για το Ιράν και τη διεθνή ατζέντα

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, συναντά τον σουλτάνο του Ομάν, Χαϊθάμ μπιν Ταρίκ, για συζητήσεις που αφορούν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και επίκαιρα θέματα της διεθνούς ατζέντας.