Τραγωδία στην Αρτέμιδα: Νεκρός 17χρονος στο σπίτι φίλου του

Συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε χτες το απόγευμα στην Αρτέμιδα Αττικής, όταν βρέθηκε νεκρός ένας 17χρονος στο σπίτι του φίλου του.

Ο νεαρός είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι του φίλου του, ο οποίος, αντιμετωπίζοντας τον τραγικό χαμό του φίλου του, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ γύρω στις 16.00. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, η ιατροδικαστής και οι διασώστες διαπίστωσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό εξέταση από το Τμήμα Ασφάλειας Αρτέμιδας, το οποίο ερευνά τα αίτια του θανάτου του νεαρού.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αντσελότι: “Θα μιλήσουμε με τον σύλλογο, όχι με εσάς”

Ο Κάρλο Αντσελότι αποφεύγει να μιλήσει για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ, ενώ υπερασπίζεται τον σύλλογο και τους παίκτες του.

Η Αλεσάντρα Μπονόμι και το μήνυμα ελπίδας στο Barcelona Open

Η Αλεσάντρα Μπονόμι εντυπωσίασε στο Barcelona Open και έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας για την υπέρβαση των εμποδίων με αυτοπεποίθηση και αγάπη για το άθλημα.

Ο Παυλίδης της Μπενφίκα στοχεύει σε νέα ρεκόρ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Μπενφίκα έχει στόχο να σπάσει ρεκόρ σκοραρίσματος σε σερί ματς και εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Συνάντηση Πούτιν – Χαϊθάμ: Συζητούν για το Ιράν και τη διεθνή ατζέντα

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, συναντά τον σουλτάνο του Ομάν, Χαϊθάμ μπιν Ταρίκ, για συζητήσεις που αφορούν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και επίκαιρα θέματα της διεθνούς ατζέντας.