Το Κρεμλίνο και η Ουάσινγκτον επαναλαμβάνουν τον διάλογο για την Ουκρανία

Το Κρεμλίνο και η Ουάσινγκτον αποφάσισαν να επαναλάβουν τον διάλογο για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπων των δύο χωρών. Η Ρωσία συμφωνεί με την αμερικανική πρωτοβουλία για γρήγορη ειρήνη.

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι σε συνεννόηση με την Ουάσινγκτον αποφάσισε να επαναλάβει τον διάλογο για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία σε όλες τις παραμέτρους. Ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι “ελήφθη η απόφαση να επαναληφθεί ο ρωσοαμερικανικός διάλογος σε όλες τις παραμέτρους”.

Επιπλέον, το Κρεμλίνο εξέφρασε πλήρη συμφωνία με τη θέση της κυβέρνησης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την άμεση λύση της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Ο Πεσκόφ υπογράμμισε ότι “μιλούν για την ανάγκη να επιτευχθεί η ειρήνη το συντομότερο δυνατόν μέσω διαπραγματεύσεων” και ότι η ρωσική πλευρά συμφωνεί απόλυτα με την αμερικανική προσέγγιση.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αγωνιστική επιδείνωση για Μπάγερν και Λεβερκούζεν στη Bundesliga

Αναλυτική προσέγγιση των αγωνιστικών προοπτικών των ομάδων Μπάγερν Μονάχου και Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Bundesliga.

Αποτελέσματα Πορτογαλικού Πρωταθλήματος – Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο Κερδίζουν

Με τρία γκολ του Γκιόκερες, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε την Μορεϊρένσε, ενώ ο Πόρτο επικράτησε της Φαμαλικάο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Η Νέα Σύγκρουση των Εταιρειών στο Champions League

Η Nike κατέκτησε την κορυφή των εταιρειών στο Champions League με τρεις ομάδες στα ημιτελικά, αφήνοντας την Adidas πίσω. Αναλυτική επισκόπηση των προμηθευτών αθλητικού εξοπλισμού στη διοργάνωση.

Νέες επιθέσεις με drones στο Χάρκοβο και τη Ζαπορίζια

Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν νέες επιθέσεις με drones στο Χάρκοβο και τη Ζαπορίζια, προκαλώντας πανικό και καταστροφή.