Νίκος Αρσενόπουλος: Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ με συμβόλαιο έως το 2026

Ο Νίκος Αρσενόπουλος, μετά την υπογραφή συμβολαίου με την ΑΕΚ έως το 2026, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας. Ο 24χρονος γκαρντ αποκάλυψε ότι είχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ εδώ και οκτώ χρόνια, αλλά τώρα ένιωσε έτοιμος να υπηρετήσει την ομάδα με σεβασμό στην ιστορία και τον κόσμο της.

Ο Νίκος Αρσενόπουλος δήλωσε: «Είμαι έτοιμος να υπηρετήσω την ΑΕΚ, με σεβασμό, στην ιστορία και στον κόσμο της. Ανήκω σε έναν τεράστιο Σύλλογο και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου στο Πρωτάθλημα και το BCL. Νιώθω ένα δημιουργικό άγχος αλλά πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω σε αρκετά κομμάτια. Είμαι έτοιμος να ξαναβρώ τη θέση μου σε αυτή τη μεγάλη ομάδα».

Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι είναι αρκετά έτοιμος για τη νέα του πρόκληση, με τη βοήθεια του προπονητή Σάκοτα. Η συνεργασία του με την ομάδα αναμένεται να έχει μεγάλη χρονική διάρκεια, ανεξάρτητα από το συμβόλαιο που υπέγραψε.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Το Κρεμλίνο αντιτίθεται στην ανάπτυξη ευρωπαϊκών ειρηνευτικών δυνάμεων στην Ουκρανία

Το Κρεμλίνο αντιτίθεται στην πρόταση του αμερικανού προέδρου Τραμπ για ανάπτυξη ευρωπαϊκών ειρηνευτικών δυνάμεων στην Ουκρανία, ενώ εκφράζει ανοικτότητα για συνεργασία σε οικονομικά θέματα με τις ΗΠΑ.

Συνάντηση Ανδρουλάκη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να συζητήσουν ζητήματα διαχείρισης απορριμμάτων και προβλήματα δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Ο Πάπας Φραγκίσκος συναντά τον Πρωθυπουργό του Βατικανού

Σύμφωνα με πηγές του Βατικανού, ο Πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Βατικανού και δεν αντιμετώπισε αναπνευστικές κρίσεις, συνεχίζοντας τη θεραπεία του.

Δημοπρασία Αντικειμένων της Ιέρειας της Μόδας Άιρις Άπφελ

Περισσότερα από 2.000 αντικείμενα συμπεριλαμβανομένων ρούχων, κοσμημάτων, αξεσουάρ και ειδών εσωτερικής διακόσμησης της ιέρειας της μόδας Άιρις Άπφελ θα πωληθούν σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα από τον οίκο Doyle Auctioneers & Appraisers. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του οίκου Doyle New York στις 4 Μαρτίου.