Ανάλυση: Καταγγελίες για Χρηματοδότηση της Woke Ατζέντας στην Ελλάδα

Λίγο καιρό μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, η κατάσταση στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ φαίνεται να επιδεινώνεται για τους υποστηρικτές της προηγούμενης διοίκησης. Σύμφωνα με αναφορές, δεκάδες οργανισμοί στην Ελλάδα φέρεται να έχουν λάβει χρηματοδότηση από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα με σκοπό την προώθηση της woke ατζέντας και την ενίσχυση κοινωνικών αλλαγών στην ελληνική κοινωνία. Αυτό προκύπτει από έκθεση του Μεσογειακού Παραρτήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, που αναφέρει επίσης ότι ορισμένοι οργανισμοί επικεντρώνονται στην προώθηση της woke ατζέντας για ΛΟΑΤΚΙ και μειονότητες.

Το κόμμα των “Σπαρτιατών” αναφέρει ότι αντιτάχθηκε στα ΛΟΑΤΚΙ νομοσχέδια που προωθούσε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, παρ’ όλες τις διώξεις που υπέστη. Ωστόσο, παραμένει πιστό στις ιδέες του και υποστηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλονται για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να ρίξει φως σε μια σημαντική πτυχή της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα, ανοίγοντας συζητήσεις για την επιρροή των εξωτερικών παρεμβάσεων στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Μεντιλίμπαρ μιλά για τα γενέθλια του, το Europa League και το VAR

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλάει για τα γενέθλιά του, τον αποκλεισμό από το Europa League, τη σεζόν στην Ελλάδα, το VAR και την Αθλέτικ.

Στατιστικά Champions League: Γκολ, προσπάθειες και επιδόσεις ομάδων και παικτών

Αναλυτικά στατιστικά από τα παιχνίδια της φάσης των 16 του Champions League, με γκολ, επιδόσεις ομάδων και παικτών και πολλά άλλα στοιχεία.

Η Κέιτ Μπλάνσετ αποκαλύπτει: Η μοναδική φωτογραφία από τον γάμο της

Η Κέιτ Μπλάνσετ αποκαλύπτει γιατί διαθέτει μόνο μία φωτογραφία από τον γάμο της με τον Andrew Upton, μετά από 27 χρόνια.

Ανακοίνωση της Νέας Κυβέρνησης από τον Παύλο Μαρινάκη

Ο Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε τη νέα κυβέρνηση, προωθώντας νέα πρόσωπα από τις νεότερες γενιές.