Αλλαγές στη Διαδικασία Χορήγησης Άδειας Εγκατάστασης για Νομικά Πρόσωπα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

Η υπουργική Απόφαση (7341/2024) που αφορά στις αιτήσεις περί χορήγησης άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας παραρτημάτων Νομικών Προσώπων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης τροποποιήθηκε, παρέχοντας τη δυνατότητα υποβολής αίτησης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.Σύμφωνα με την 19243/Ζ1/2024 Υπουργική Απόφαση, οι αιτήσεις που υποβάλλονται μετά την 31η Μαρτίου 2025 θα εξετάζονται με βάση την ωριμότητά τους. Ωστόσο, το Υπουργείο διευκρινίζει ότι αυτές οι αιτήσεις δεν θα ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2025-26.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Η Ευρώπη χρειάζεται πολιτική οικογένεια για σταθερότητα και ανάπτυξη”

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνει τη σημασία της πολιτικής οικογένειας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη στην Ευρώπη.

Αναζήτηση νέου προπονητή για τη Ρόμα

Η Ρόμα αναζητά νέο προπονητή μετά την αποχώρηση του Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Σεσκ Φάμπρεγας είναι στην κορυφή της λίστας υποψηφίων, με τον Τσάβι να είναι εναλλακτική επιλογή.

Συνέδριο QCI Days Αθήνα 2025: Η Ελλάδα στην Πρωτοπορία της Κβαντικής Επικοινωνίας

Η Αθήνα φιλοξενεί το συνέδριο QCI Days Αθήνα 2025, υπό την αιγίδα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ενώ η Ελλάδα διαδραματίζει καίριο ρόλο στην πρωτοβουλία EuroQCI για την ανάπτυξη ασφαλών επικοινωνιών στην Ευρώπη.

Ανάλυση Οικονομικών Αποτελεσμάτων ΕΥΔΑΠ 2024

Ανάλυση των οικονομικών αποτελεσμάτων της ΕΥΔΑΠ για το έτος 2024, με αύξηση του κύκλου εργασιών, τετραπλασιασμό επενδύσεων και αντιμετώπιση κινδύνου λειψυδρίας.