Ξένος Διαιτητής στο Ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης λόγω Κατηγοριών Ευνοϊκής Διαιτησίας

Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι ένας ξένος διαιτητής θα σφυρίζει στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης μεταξύ Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε, λόγω κατηγοριών ευνοϊκής διαιτησίας προς τους αντιπάλους τους.

Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (TFF) ανακοίνωσε ότι σε αυτό το σημαντικό ντέρμπι, ο διαιτητής θα είναι ξένος, προκειμένου να αποφευχθούν αμφιβολίες και να διασφαλιστεί η διαφάνεια του αγώνα. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της TFF, Ιμπραήμ Χατσιοσμάνογλου.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία σε προηγούμενους αγώνες, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του έχει υποστεί αδικίες. Η απόφαση για ξένο διαιτητή φαίνεται να έχει ως στόχο την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

Οι κατηγορίες ευνοϊκής διαιτησίας έχουν ανακυκλωθεί και σε προηγούμενες περιπτώσεις, με την ομάδα της Ντεμίρσπορ να επιστρέφει στα αποδυτήρια λόγω αμφισβήτησης πέναλτι υπέρ της Γαλατασαράι. Η απόφαση για ξένους διαιτητές βίντεο είχε ληφθεί από την TFF προηγουμένως, προκειμένου να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα και η διαφάνεια στις διαιτητικές αποφάσεις.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε δεν είναι μόνο ένα απλό παιχνίδι, αλλά και μια μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή. Η Φενέρμπαχτσε, δεύτερη στην κατάταξη, επιδιώκει να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από χρόνια απουσίας από την κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Απόσυρση Πολωνίας και Βαλτικών από τη συνθήκη της Οτάβα

Η Πολωνία και τα κράτη της Βαλτικής ανακοίνωσαν την απόσυρσή τους από τη διεθνή συνθήκη της Οτάβα, επικαλούμενα την ανάγκη ενίσχυσης της άμυνάς τους μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Τραυματισμός Πολ Τζορτζ: Η σεζόν του στο τέλος λόγω τραυματισμών

Ο Πολ Τζορτζ των Φιλαδέλφεια 76ερς αναγκάζεται να λήξει τη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμών στο γόνατο, μετά από προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν από την αρχή της χρονιάς. Οι ελπίδες του για playoffs εξαρτώνται πλέον από την απόδοση της ομάδας.

Θρήνος στην ενόργανη γυμναστική για τον Ακινόρι Νακαγιάμα

Θλίψη στην "οικογένεια" της ενόργανης γυμναστικής προκάλεσε ο θάνατος του Ακινόρι Νακαγιάμα, του Ιάπωνα θρύλου της ενόργανης γυμναστικής που κατέκτησε έξι χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια.

Ο Πάπας Φραγκίσκος μιλά για την ειρήνη και τον αφοπλισμό

Ο Πάπας Φραγκίσκος από το νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης απευθύνει συγκινητικά μηνύματα για την ανάγκη ειρήνης και αφοπλισμού, αναδεικνύοντας τη σημασία της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.