Ξένος Διαιτητής στο Ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης λόγω Κατηγοριών Ευνοϊκής Διαιτησίας

Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι ένας ξένος διαιτητής θα σφυρίζει στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης μεταξύ Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε, λόγω κατηγοριών ευνοϊκής διαιτησίας προς τους αντιπάλους τους.

Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (TFF) ανακοίνωσε ότι σε αυτό το σημαντικό ντέρμπι, ο διαιτητής θα είναι ξένος, προκειμένου να αποφευχθούν αμφιβολίες και να διασφαλιστεί η διαφάνεια του αγώνα. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της TFF, Ιμπραήμ Χατσιοσμάνογλου.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία σε προηγούμενους αγώνες, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του έχει υποστεί αδικίες. Η απόφαση για ξένο διαιτητή φαίνεται να έχει ως στόχο την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

Οι κατηγορίες ευνοϊκής διαιτησίας έχουν ανακυκλωθεί και σε προηγούμενες περιπτώσεις, με την ομάδα της Ντεμίρσπορ να επιστρέφει στα αποδυτήρια λόγω αμφισβήτησης πέναλτι υπέρ της Γαλατασαράι. Η απόφαση για ξένους διαιτητές βίντεο είχε ληφθεί από την TFF προηγουμένως, προκειμένου να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα και η διαφάνεια στις διαιτητικές αποφάσεις.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε δεν είναι μόνο ένα απλό παιχνίδι, αλλά και μια μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή. Η Φενέρμπαχτσε, δεύτερη στην κατάταξη, επιδιώκει να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από χρόνια απουσίας από την κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αποτροπή από τη ρατσιστική κακοποίηση στον Φοφανά: Αντίδραση Premier League και Τσέλσι

Η Premier League και η Τσέλσι αντιδρούν έντονα στη ρατσιστική κακοποίηση που υπέστη ο Γουέσλεϊ Φοφανά, με ανακοινώσεις και δηλώσεις που καταδικάζουν τα περιστατικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του Sgt. Rock: Νέες εξελίξεις στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC

Ο Κόλιν Φάρελ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία "Sgt. Rock", μια μεταφορά κόμικ της DC σε σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο, μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από το project.

Ανησυχία στο Κρεμλίνο για τον αριθμό των θυμάτων στη Γάζα

Η ανησυχία στο Κρεμλίνο αυξάνεται με τον μεγάλο αριθμό θυμάτων στη Γάζα μετά τα πλήγματα του Ισραήλ, ενώ εκφράζεται ελπίδα για επιστροφή στην ειρήνη.

Νέα ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Ιταλίας: Στρατηγικής σημασίας έργο στον 2ο Ενωσιακό Κατάλογο PCI/PMI

Η νέα υποθαλάσσια ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Ιταλίας προωθείται για ένταξη στον 2ο Ενωσιακό Κατάλογο PCI/PMI, ενισχύοντας την ενεργειακή ασφάλεια και την αγορά ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή.