Κατηγορητική αντίδραση της ΝΔ για τα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ

Η Μαρία Συρεγγέλα, γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών, έκανε αιχμηρές δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24, αντιδρώντας στα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, σχετικά με τον θάνατο του 39χρονου γιού της εισαγγελέα Λάρισας. Η κ. Συρεγγέλα κατηγόρησε τον κ. Φάμελλο για πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας, υποστηρίζοντας ότι η δημιουργία υπονοιών χωρίς βάση είναι τοξική πρακτική που πρέπει να απορριφθεί.Σε σχέση με τις συγκεντρώσεις πολιτών που είναι προγραμματισμένες για τις 28 Φεβρουαρίου, ημέρα επετείου της τραγωδίας των Τεμπών, η κ. Συρεγγέλα υπογράμμισε το δημοκρατικό δικαίωμα του κόσμου να εκφράζει τις απόψεις του μέσω διαδηλώσεων, ενισχύοντας το δικαίωμα αυτό.Με αναφορά στις fake news και την πολιτική επιχειρηματολογία που ακούγεται στη Βουλή, η γραμματέας της ΝΔ επισήμανε την ανάγκη για σοβαρότητα και ευθύνη στον δημόσιο διάλογο, καταδικάζοντας την τοξικότητα που επικρατεί σε ορισμένες πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ επισκέπτεται το Γκουαντάναμο

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Πιτ Χέγκσεθ, επισκέπτεται σήμερα το Γκουαντάναμο, την αμερικανική βάση που προτείνεται να μετατραπεί σε κέντρο κράτησης για μετανάστες, συνεχίζοντας τη συζήτηση για το θέμα.

Ο Νίκος Ζήσης: Συνέντευξη στο EOK WebRadio για την εθνική του 2005 και την εθνική του 2025

Διαβάστε τι δήλωσε ο Νίκος Ζήσης στο EOK WebRadio σχετικά με την εθνική ομάδα του 2005 και την προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ 2025.

Νέο κινηματογραφικό έργο “A Place in Hell” με τη Μισέλ Ουίλιαμς και τη Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς

Η MRC και η T-Street ανακοίνωσαν την παραγωγή της ταινίας "A Place in Hell" με τη Μισέλ Ουίλιαμς και τη Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Κλόι Ντομόν.

Απεργία Ταξιτζήδων για την Μνήμη των Θυμάτων στα Τέμπη

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής αποφάσισε εικοσιτετράωρη απεργία για την μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη, δυο χρόνια μετά το δυστύχημα.