Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, επισκέπτοντας τα εργοτάξια του Flyover και του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΙΣΝ.

Στις 19.00, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Πλάκα στο πλαίσιο του “Thessaloniki Summit 2025”.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Απειλεί με αποχώρηση ο αρχηγός των Φιλελευθέρων

Ο αρχηγός των Φιλελευθέρων, Κρίστιαν Λίντνερ, απειλεί με αποχώρηση από την πολιτική σκηνή μετά το απογοητευτικό εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματός του. Ο ίδιος εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την πορεία του και αναφέρθηκε στην ανάγκη αναθεώρησης της πολιτικής του κατεύθυνσης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στη Γαλλία

Η Παρί Σεν Ζερμέν εξασφάλισε μια σημαντική νίκη επί της Λιόν στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ligue 1, αυξάνοντας τη διαφορά της από τους αντιπάλους της.

Αναλυτικά Αποτελέσματα Εκλογών στη Γερμανία

Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των ψήφων, η Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) κερδίζει τις εκλογές με 28,9% (+4,8 από το 2021), μένοντας ωστόσο μακριά από το όριο του 30%. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) με 19,9% (+9,5), ενώ στην τρίτη θέση το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) με 16,2% (-9,5), με την χειρότερη επίδοση της ιστορίας του. Ακολουθούν οι Πράσινοι με 13%, η Αριστερά με 8,5%, οι Φιλελεύθεροι και η Συμμαχία Ζάρα Βάγκενκνεχτ στο όριο του 5%. Ο πιθανότερος κυβερνητικός συνασπισμός είναι μεταξύ CDU/CSU και SPD, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από το πόσα κόμματα θα μπουν τελικά στην επόμενη βουλή.

Ο ΝΑΤΟ ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον νικητή των γερμανικών εκλογών

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, δηλώνει ανυπομονησία για συνεργασία με τον νικητή των γερμανικών εκλογών, Φρίντριχ Μερτς, σε κρίσιμη στιγμή για την κοινή ασφάλεια.