Ολυμπιακός: Αγγελική Νικολοπούλου μιλά για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας

Αν και αντιμετώπισε αντίσταση από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών με σκορ 59-51. Η αρχηγός της ομάδας, Αγγελική Νικολοπούλου, μίλησε για τη σπουδαία αυτή επιτυχία των “ερυθρόλευκων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά, η αρχηγός του Ολυμπιακού, Αγγελική Νικολοπούλου, δήλωσε στο ΕΟΚ WebRadio:

Για τα συναισθήματά της μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, εκφράζοντας χαρά και ανακούφιση για την επίτευξη του στόχου της ομάδας. Ανέφερε επίσης τους λόγους πίεσης που αντιμετώπισαν στο Final-4 και τον τρόπο που αντέδρασαν στις δύσκολες στιγμές.

Για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και πώς κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση προς όφελός τους.

Για τη στήριξη που έλαβαν από το ανδρικό τμήμα του Ολυμπιακού και τον σεβασμό που τους δείχνουν, αναδεικνύοντας την αλληλεπίδραση και τη συνοχή στον σύλλογο.

Για την ανάδειξη της Ευγενίας Κολλάτου και το step-up που παρατηρείται στην απόδοσή της, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή της στην ομάδα.

Τέλος, για την πίεση που αισθάνονται ως ομάδα να φέρουν τίτλους, εκφράζοντας τη δέσμευσή τους για την επίτευξη των στόχων τους στο πρωτάθλημα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Οι Πάσχατικές Ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράστηκε τις ευχές του για το Πάσχα μέσω μιας ανάρτησης στα social media, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Με τη φωτογραφία και το μήνυμά του, ευχήθηκε χαρά, αγάπη και δύναμη σε όλους.

Ο Εορτασμός του Πάσχα για τους Έλληνες της Αργεντινής

Ο εορτασμός του Πάσχα για τους Έλληνες της Αργεντινής αποτελεί μια πράξη μνήμης και αγάπης, διατηρώντας ζωντανές τις παραδόσεις και την πολιτιστική ταυτότητα.

Ολυμπιακός Γυναικών: Τέταρτος διεθνής τίτλος με θρίαμβο στο World Cup

Ο Ολυμπιακός Γυναικών κατέκτησε τον τέταρτο διεθνή τίτλο στην ιστορία του, κυριαρχώντας στο World Cup με 13-9 επί της Ουγγαρίας, υπό τον Χάρη Παυλίδη.

Αντσελότι: Αποχώρηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ενδιαφέρον από τη Βραζιλία

Ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και να ενταχθεί στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, με στόχο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.