Επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε μια έντονη επίθεση κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας την για μια ακόμη αναδίπλωση στο φόντο της προσχώρησης της βουλευτού, Ράνιας Θρασκιάς, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανού, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, υποδέχτηκε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με έναν τρόπο που αντιφάσκει με τις προηγούμενες δηλώσεις τους για τις μεταγραφές βουλευτών. Η ΝΔ επισημαίνει ότι η κουλτούρα του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως είναι εύπλαστη και υπογραμμίζει την αντίφαση με την πολιτική ηθική τους. Αναμένεται η αντίδραση της κ. Διαμαντοπούλου στην επόμενη συνέντευξη της, σχετικά με τις μεταγραφές βουλευτών από άλλα κόμματα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Η Ελλάδα αναβαθμίζεται στην επενδυτική βαθμίδα από τον Moody’s

Η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα στην επενδυτική βαθμίδα, κλείνοντας μια δύσκολη οικονομική περίοδο και εδραιώνοντας την εμπιστοσύνη των αγορών.

Εντονες αποδοκιμασίες για τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Ουάσινγκτον

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, δέχεται αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια συναυλίας του Λεωνίδα Καβάκου στο Κένεντι Σέντερ, εν μέσω πολιτικών παρεμβάσεων του Ντόναλντ Τραμπ στον πολιτισμό.

Ανατροπή στη La Liga: Η Λας Πάλμας σώθηκε στο 90’+5!

Η Λας Πάλμας κατάφερε μια επική ανατροπή στη La Liga, σώζοντας τον εαυτό της στο 90'+5 απέναντι στην Αλαβές. Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της κατηγορίας.

Διπλός Μιρέτι και νίκη για την Τζένοα επί της Λέτσε

Διπλός Μιρέτι και νίκη για την Τζένοα επί της Λέτσε στην Serie A. Αναλυτικά αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία της αγωνιστικής.