Νίκη για την ταινία “Conclave” στα βραβεία BAFTA

Η αμερικανική-βρετανική ταινία πολιτικού θρίλερ “Conclave” του Γερμανού σκηνοθέτη Έντβαρντ Μπέργκερ κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας στα βρετανικά βραβεία BAFTA που απονεμήθηκαν σήμερα.Στην κατηγορία αυτή καλύτερης ταινίας διαγωνίζονταν οι ταινίες “A Perfect Stranger”, “Anora”, “Emilia Perez” και “The Brutalist”.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους “16” στο τουρνουά ATP 500 στο Ντουμπάι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Λορέντζο Σονέγκο και προκρίθηκε στους "16" στο τουρνουά ATP 500 στο Ντουμπάι με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο Αντόνιο Κόστα στη Διάσκεψη για την Ουκρανία: “Η Ειρήνη πρέπει να είναι Διαρκής Συμφωνία”

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα, εκφράζει τη στήριξη της ΕΕ προς την Ουκρανία και την ανάγκη για διαρκή ειρήνη στην περιοχή.

Τιμπόρ Πλάις: Στο “στόχαστρο” του Παναθηναϊκού

Ο Τιμπόρ Πλάις, πρώην παίκτης της Αναντολού Εφές, έχει μπει στο "στόχαστρο" του Παναθηναϊκού λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στη Euroleague.

Συζητήσεις Τραμπ με Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βλαντίμιρ Πούτιν για την επίλυση του πολέμου στην Ουκρανία.