Ένας τραγικός θάνατος και μια σοβαρή τραυματική επίθεση σημειώθηκαν σε ένα αρτοποιείο στο Μιλάνο, όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του ενώ ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά αγνώστου. Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην Piazzale Gambara, με τα μέχρι τώρα στοιχεία να αποκαλύπτουν μια τραγική εξέλιξη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το SKY TG24, δύο Ουκρανοί, ηλικίας 49 και 26 ετών, εισήλθαν στο κατάστημα με σκοπό να προμηθευτούν τρόφιμα. Ωστόσο, ο δράστης παρακολουθούσε την κίνησή τους και, με την απουσία του ιδιοκτήτη που είχε απομακρυνθεί για να εξυπηρετήσει άλλον πελάτη, προέβη σε επίθεση πυροβολώντας τους αδιστάκτως.
Ο 49χρονος άνδρας χάθηκε άμεσα από τα πυρά, ενώ ο 26χρονος διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο San Carlo υπό κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες και έχει συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη που εξαφανίστηκε μετά την επίθεση.
Η κοινότητα του Μιλάνου παραμένει σε σοκ από το περιστατικό, ενώ η αναζήτηση του ύποπτου συνεχίζεται με προσοχή και αποφασιστικότητα από τις αρχές.