Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου και ανέβηκε στην κορυφή της Super League

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Ατρόμητου σε ένα δραματικό παιχνίδι στην άδεια από κόσμο OPAP Arena. Μετά από 23 αγώνες, η ομάδα ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της κατάταξης της Super League. Ο Πέτρος Μάνταλος αποδείχτηκε η “χρυσή αλλαγή” του Ματίας Αλμέιδα, καθώς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με γκολ του Γιώργου Τζοβάρα στο 11′, αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε σχετικά γρήγορα με τον Νίκλας Ελίασον στο 32′. Παρά τον επιθετικό του χαρακτήρα, η ΑΕΚ έκανε πολλά λάθη, με τον Μάνταλο να την “λυτρώνει” λίγο πριν το τέλος του αγώνα.Η ΑΕΚ απείλησε πρώτη παρά το περίεργο σχήμα 4-6-0. Οι ευκαιρίες ήταν πολλές και οι παίκτες του Γκαρσία πίεζαν συνεχώς τον Ατρόμητο. Το γκολ της νίκης ήρθε από τον Μάνταλο στο 90’+4′, μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της ΑΕΚ.Με αυτή τη νίκη, η ΑΕΚ ανέβηκε στην πρώτη θέση με 49 βαθμούς, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 28 βαθμούς και έπεσε στην 9η θέση.Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς)
Κίτρινες: Πινέδα, Γιόνσον, Λαμέλα – Καραμάνης, Γιουμπιτάνα, ΧουτεσιώτηςΟι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΚ: Στρακόσια, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Λιούμπισιτς, Λαμέλα, Ελίασον, Περέιρα.
Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Τσιγγάρας, Γιουμπιτάνα, Μουντές, Κίνι, Μπρόρσον, Μπακού, Καραμάνης, Τζοβάρας.*Λόγω ενοχλήσεων και πυρετού απουσίαζαν οι Μαρσιάλ και Ουάρντα αντίστοιχα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Εκτεταμένοι ελέγχοι-περιπολίες για την πρόληψη πυρκαγιών

Η Πυροσβεστική πραγματοποιεί εκτεταμένους ελέγχους-περιπολίες για την πρόληψη της έναρξης και εξάπλωσης πυρκαγιών, σε συνδυασμό με την απαγόρευση χρήσης πυρός λόγω των αυξημένων πυρκαγιών και των μετεωρολογικών συνθηκών.

Ο Τραμπ στηρίζει την Tesla: “Εγχώρια τρομοκρατία” λέει για τους βανδαλισμούς

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζει τη στήριξή του προς την Tesla και τον Ίλον Μασκ, χαρακτηρίζοντας τους βανδαλισμούς εις βάρος της εταιρείας ως "εγχώρια τρομοκρατία". Οι αντιδράσεις ακτιβιστών και η αντίδραση της αγοράς.

Θλίψη στη Βούλα: Χάθηκε η ζωή του 28χρονου χειριστή γερανοφόρου οχήματος

Θλίψη στη Βούλα με τον θάνατο του 28χρονου χειριστή γερανοφόρου οχήματος μετά από εργατικό δυστύχημα. Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος και αναζητούν τον υπεύθυνο εργολάβο.

Εργατικό δυστύχημα στη Βούλα με σοβαρούς τραυματισμούς

Σοβαρό εργατικό δυστύχημα στη Βούλα με έναν 28χρονο νεκρό και άλλους τραυματίες, ενώ η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο.