Παναθηναϊκός: Τελευταία προπόνηση ενόψει ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός είναι στο Ηράκλειο με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας γυναικών στο μπάσκετ. Οι “πράσινες”, έχουν δύσκολο έργο στον ημιτελικό του φάιναλ φορ, καθώς αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό αύριο, Σάββατο (15/2, 14:15).

Μετά την τελευταία προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Αλικαρνασσού σήμερα (14/2), ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Σίμος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον αγώνα. Η απώλεια της Σταμολάμπρου άλλαξε τα σχέδια της ομάδας, αλλά οι προσπάθειες είναι εστιασμένες στην προσαρμογή των πλάνων. Οι παίκτριες είναι έτοιμες και ψυχολογικά σταθερές, πιστεύοντας στην επιτυχία και την πρόκριση στον τελικό.

Η Διονυσία Αλεξανδρή και η Τζασμίν Τζόουνς επισήμαναν τη σημασία του αγώνα, χαρακτηρίζοντάς τον ως τελικό. Οι προσπάθειες είναι εστιασμένες στην αντιμετώπιση κάθε παιχνιδιού με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και την ενίσχυση της ομάδας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σύλληψη πρώην παίκτη ριάλιτι για ψευδώνυμο αστυνομικό στην Αθήνα

Στη σύλληψη ενός πρώην παίκτη ριάλιτι που παρίστανε τον αστυνομικό στην Αθήνα προχώρησαν οι αρχές, αποκαλύπτοντας την ψευδή του ταυτότητα.

Η Οικολογία και η Ανάπτυξη των Οικοσυστημάτων: Μια Ιστορική Αναδρομή

Το ηλεκτρονικό βιβλίο "Οικολογία Χερσαίων Οικοσυστημάτων" παρουσιάζει την ανάπτυξη των εννοιών οικοσυστημάτων και οικολογίας από την αρχαιότητα έως τις μέρες μας. Το βιβλίο προσφέρει δωρεάν γνώσεις σε φοιτητές και ενδιαφερόμενους για τη διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος.

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, δέχτηκε την ορκωμοσία των νέων υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση: Νέοι υπουργοί, νέες προτεραιότητες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε τους νέους υπουργούς και τις νέες προτεραιότητες της κυβέρνησης, εστιάζοντας στην οικονομία, τις υποδομές, τη μεταναστευτική πολιτική και τη ναυτιλία.