Παναθηναϊκός: Πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με νίκη επί του Προμηθέα

Στον τελικό του 3ου κατά σειρά final-8 του 50ού Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο πολυνίκης του θεσμού με 20 τρόπαια Παναθηναϊκός, αποκλείοντας με 91-73 τον Προμηθέα Πατρών, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, στο κλειστό γυμναστήριο “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου. Οι “πράσινοι” θα διεκδικήσουν το 21ο τρόπαιο Κυπέλλου Ελλάδας και πρώτο από το 2021. Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, στον τελικό της Κυριακής (16/2, 20:15), δηλαδή τον νικητή του δεύτερου χρονικά ημιτελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (20:15 απόψε).

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 31-41, 50-63, 73-91

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ

Περισσότερα σε λίγο…

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Απονομιμοποιημένος ο πρωθυπουργός: Το δαχτυλίδι στον δρόμο για το Μαξίμου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να υποστηρίζει ότι είναι απονομιμοποιημένος και έτοιμος προς αποχώρηση από το Μέγαρο Μαξίμου.

Μίλων επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-0 σετ

Ο Μίλων υπερασπίστηκε την έδρα του απέναντι στον Ολυμπιακό, επικρατώντας με 3-0 σετ στον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών της Volleyleague των Ανδρών, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1.

Νέα Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Προτεραιότητες και Δηλώσεις

Η νέα υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του υπουργείου, το δημογραφικό πρόβλημα και τη στεγαστική κρίση, ενώ αναλύει τις πρώτες της δηλώσεις και σχέδια.

Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής με τον νέο υφυπουργό να παραλαμβάνει τα καθήκοντά του. Ανακοινώθηκαν καινοτομίες για τη βελτίωση των φυλακών και η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους κρατούμενους.