Εξαιρετική εμφάνιση του Μίλτου Τεντόγλου στο μίτινγκ του Λιεβέν

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Λιεβέν, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση με άλμα στα 8,04μ. στην έκτη και τελευταία προσπάθειά του. Ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής πέτυχε εντυπωσιακά αποτελέσματα, με την καλύτερη προσπάθειά του να φτάνει τα 8,04 μέτρα.

Ο Κινέζος Μίνγκουν Ζανγκ κατέκτησε την πρώτη θέση με άλμα στα 8,04 μέτρα, ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου παρουσίασε μια εξαιρετική επίδοση και κατέληξε δεύτερος στον αγώνα.

Ο επόμενος σταθμός για τον Μίλτο Τεντόγλου είναι δύο δυνατοί αγώνες στις επόμενες δέκα ημέρες. Πρώτα στο μίτινγκ του Τορούν στις 16/2, όπου το 2023 είχε κάνει άλμα στα 8,40 μέτρα, και στη συνέχεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΣΕΦ στις 22 Φεβρουαρίου.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συγκλονιστική κατάσταση στην Ουκρανία: Απελπισία και ανθρωπιστική κρίση

Η Ουκρανία βρίσκεται σε απόγνωση, με επιθέσεις κατά αμάχων και τρομοκρατικές ενέργειες που προκαλούν ανθρωπιστική κρίση. Η Ελλάδα καταδικάζει τις επιθέσεις και ζητά ειρήνη και ασφάλεια, ενώ ο ΟΗΕ εργάζεται για λύσεις.

Η Ελλάδα προσφέρει σημαντικά διδάγματα στην Ευρώπη για τις στρατιωτικές δαπάνες

Η Ελλάδα παρέχει σημαντικά διδάγματα στην Ευρώπη για τις στρατιωτικές δαπάνες και την αμυντική βιομηχανία, εν μέσω προκλήσεων ασφαλείας.

Μελέτη: Περικοπές στη χρηματοδότηση του HIV από μεγάλες χώρες μπορεί να αναιρέσουν την πρόοδο δεκαετιών

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet HIV" προειδοποιεί ότι περικοπές στη χρηματοδότηση του HIV από μεγάλες χώρες μπορεί να αναιρέσουν την πρόοδο δεκαετιών στην καταπολέμηση της νόσου.

Κινητοποιήσεις στην Τουρκία: Η αντιπολίτευση καλεί σε γενίκευση των διαδηλώσεων

Μετά τη σύλληψη του αντιπολιτευόμενου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, η αντιπολίτευση στην Τουρκία καλεί τις διαδηλώσεις να επεκταθούν σε όλη τη χώρα.