Επιστροφή Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στους Πάγκους: Συμμετοχή σε Αποχαιρετιστήριο Αγώνα

Ο θρυλικός προπονητής Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επιστρέφει στους πάγκους του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Η επιστροφή του θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, καθώς θα συμμετάσχει στον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Τζουζέπε Ρόσι, του Ιταλού επιθετικού που αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2004 έως το 2007. Ο αγώνας αυτός θα λάβει χώρα στη Φλωρεντία.

Στα 83 του χρόνια, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ετοιμάζεται να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας, έστω και για ένα παιχνίδι. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα καθίσει στον πάγκο από το 2013, όταν αποσύρθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβει θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Α. Βαζογιάννης

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραγωδία στην Πανεπιστημιούπολη: Βρέθηκε νεκρός 19χρονος Ρώσος φοιτητής

Σοκαριστικές εξελίξεις στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα ενός 19χρονου Ρώσου φοιτητή. Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες της τραγωδίας.

Αναβάθμιση Σιδηροδρομικού Δικτύου: Οι Δεσμεύσεις της Κυβέρνησης

Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί συζήτησαν την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου και τα σχέδια για τη μελλοντική ανάπτυξη των μέσων μαζικής μεταφοράς στη χώρα.

Ανάλυση: Τιμές Τροφίμων – Ελλάδα vs Ευρωπαϊκή Ένωση

Ανάλυση των τιμών τροφίμων στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία 15 χρόνια, βασιζόμενη σε έρευνα του ΙΕΛΚΑ. Συγκρίνοντας τις αυξήσεις τιμών και τα εισοδήματα των νοικοκυριών.

Νιούκαστλ: Απόκτησε τον Κορδέρο από τη Μάλαγα

Η Νιούκαστλ κατάφερε να αποκτήσει τον 18χρονο Ισπανό ακραίο επιθετικό, Κορδέρο, από τη Μάλαγα, κερδίζοντας τη μάχη με τις μεγάλες ισπανικές ομάδες.