Αδιαλλαξία ΝΔ έναντι ΠΑΣΟΚ: Αποδοκιμασία για τη δήλωση του Ανδρουλάκη

Μετά τη χθεσινή απαράδεκτη δήλωση του κ. Νίκου Ανδρουλάκη ότι δεν εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη, το ένα στέλεχος του κόμματός του μετά το άλλο τον αδειάζει. Η κ. Νάγια Γρηγοράκου, ο κ. Γιώργος Νικητιάδης και ο κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης διαχώρισαν ξεκάθαρα τη θέση τους, αφήνοντάς τον μόνο του σε μια γραμμή θεσμικής εκτροπής, αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Αν έχει απομείνει έστω και λίγη σοβαρότητα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης οφείλει να ανασκευάσει άμεσα, ζητώντας συγγνώμη και να βάλει τέλος στον κατήφορο που έχει επιλέξει, στην εμμονική του προσπάθεια να αντιγράψει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Ελλάδα χρειάζεται υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις που σέβονται τους θεσμούς, όχι πολιτικούς αρχηγούς που τους υπονομεύουν για μικροκομματικά οφέλη, καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τελετή ορκωμοσίας νέου κυβερνητικού σχήματος στο Προεδρικό Μέγαρο

Στιγμιότυπα από την τελετή ορκωμοσίας των νέων υπουργών και υφυπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο, με δηλώσεις και συναισθήματα των νέων μελών της κυβέρνησης.

Ρωσικές επιδρομές στην DTEK: Ζημιές σε ενεργειακές εγκαταστάσεις

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στις ενεργειακές εγκαταστάσεις της DTEK στις περιφέρειες του Ντνιπροπετρόφσκ και της Οδησσού, με αποτέλεσμα κάποιους καταναλωτές να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Τελευταία αγωνιστική της Greek Basketball League

Το τριήμερο 15-17 Μαρτίου είναι η προτελευταία αγωνιστική της Greek Basketball League, με συναρπαστικά παιχνίδια και αγωνία για τις θέσεις 3 έως 12. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο.

Τελετή Ορκωμοσίας Νέας Κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο

Στην τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί παρουσίασαν τις στρατηγικές προτεραιότητες τους για την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα.