Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης αναζητά δεύτερη θητεία με νέα κόμμα

Ο δήμαρχος της μεγαλούπολης της Νέας Υόρκης, ο Έρικ Άνταμς, πρώην ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας και κεντρώος πολιτικός, συζητά το ενδεχόμενο να πάρει μέρος σε εσωκομματική διαδικασία των Ρεπουμπλικάνων, καθώς αναζητεί τρόπο να διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο αξίωμα, ανέφερε χθες Τετάρτη η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη πηγές της ενήμερες σχετικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δήμαρχος Άνταμς συνέχιζε τις συζητήσεις για τις επιλογές του ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου μόλις τη Δευτέρα.

Όταν η εφημερίδα του ζήτησε σχόλιο, ο κ. Άνταμς διέψευσε πως σκοπεύει θέσει υποψηφιότητα για δεύτερη θητεία με τους Ρεπουμπλικάνους, εγχείρημα εξ ορισμού δύσκολο.

Αν πράγματι θελήσει να αλλάξει κόμμα, έχει προθεσμία ως αύριο Παρασκευή. Ήταν μέλος των Ρεπουμπλικάνων τα χρόνια του 1990.

Ποινική δίωξη έριξε βαριά σκιά στη δημοτική αρχή και στη φήμη του Άνταμς: κατηγορήθηκε για διαφθορά. Ωστόσο τη Δευτέρα, το υπουργείο Δικαιοσύνης ζήτησε οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς της Νέας Υόρκης να βάλουν στο αρχείο τη δίωξη σε βάρος του με πέντε κατηγορίες.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ( EPA/Al Drago )

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τα Σεργιάνια της Κρανιάς: Η Πολιτιστική Έκφραση της Κοινότητας

Τα σεργιάνια της Κρανιάς αποτελούν ένα ζωντανό στοιχείο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς που ενσωματώνει σημαντικές πολιτισμικές και κοινωνικές παραδόσεις. Μια ανάλυση της ιστορίας και της σημασίας τους για την κοινότητα.

Η Εφορία στο κυνήγι της ψηφιακής πειρατείας: Πρόστιμα-φωτιά για χρήστες

Η Εφορία καταπολεμά τη ψηφιακή πειρατεία με αυστηρές ποινές για τους χρήστες, καθορίζοντας νέο νομικό πλαίσιο και μηχανισμούς ελέγχου.

Έκθεση Cartier: Η Πολυτελής Ιστορία του Οίκου στο Μουσείο V&A

Ανακαλύπτουμε την πολύπλευρη ιστορία, την τέχνη και τη δεξιοτεχνία του γαλλικού οίκου Cartier μέσα από τη νέα έκθεση στο Μουσείο V&A στο Λονδίνο, που περιλαμβάνει περισσότερες από 350 δημιουργίες και μοναδικά κοσμήματα.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να εντυπωσιάζει τον προπονητή της Μπενφίκα

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να εντυπωσιάζει τον προπονητή της Μπενφίκα και κατακτά νέα ρεκόρ με εντυπωσιακές εμφανίσεις στο γήπεδο.