Νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Jeremy Strong

Ο Τζέρεμι Στρονγκ (Jeremy Strong) επιβεβαίωσε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη μεταφορά του μυθιστορήματος “The Boys From Brazil” του Άιρα Λέβιν (Ira Levin) στη μικρή οθόνη, σύμφωνα με το Variety.

Ο Πίτερ Μόργκαν (Peter Morgan), δημιουργός της σειράς “The Crown”, θα διασκευάσει το έργο για το Netflix, με τη Σούζαν Μάκι (Suzanne Mackie) να είναι μεταξύ των εκτελεστικών παραγωγών για την Orchid Pictures.

Ο Βρετανός σεναριογράφος αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι εργαζόταν για μια σειρά βασισμένη στο “The Boys From Brazil”.

Το βιβλίο ακολουθεί τον κυνηγό Ναζί Yakov Liebermann, ο οποίος αναζητά τον διαβόητο Dr. Josef Mengele στη Βραζιλία.

Ο Liebermann ανακαλύπτει μια σκοτεινή συνωμοσία που βρίσκεται σε εξέλιξη, με το μυθιστόρημα να δημιουργεί έντονο ενδιαφέρον από την πρώτη κυκλοφορία του το 1976.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζέρεμι Στρονγκ, υποψήφιος στα φετινά Όσκαρ, θα υποδυθεί τον ρόλο του Liebermann, αναβιώνοντας την ιστορία που είχε πρωταγωνιστήσει ο Laurence Olivier στην κινηματογραφική μεταφορά.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αναβαθμίζονται τα σχολεία με το πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”

Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των σχολείων μέσω του προγράμματος "Μαριέττα Γιαννάκου" και τη στήριξη των Δήμων για τη δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών εκπαιδευτικών χώρων.

Η Premier League εισάγει ημι-αυτοματοποιημένη τεχνολογία για τον εντοπισμό του οφσάιντ

Η Premier League αποφασίζει να χρησιμοποιήσει ημι-αυτοματοποιημένη τεχνολογία για τον εντοπισμό του οφσάιντ, μετά από πρόοδο στις δοκιμές. Η απόφαση θα εφαρμοστεί στο κύπελλο Αγγλίας και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Μήνυση της προέδρου του Συλλόγου “Τέμπη 28/2/2023” κατά του εφέτη Λάρισας

Η πρόεδρος του Συλλόγου "Τέμπη 28/2/2023" υποβάλλει μήνυση κατά του εφέτη ανακριτή Λάρισας και αναδεικνύει αμφιβολίες για τη διαχείριση των αρχείων στη δικογραφία της υπόθεσης.

Αίγυπτος και Κατάρ: Συμφωνία για εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας

Η Αίγυπτος και το Κατάρ κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που απειλούσαν τη συμφωνία εκεχειρίας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με ενημέρωση αιγυπτιακής κυβέρνησης.