Η Ελληνική Λύση αναφέρει: “Αντιπαράθεση για τα “τρικάκια” αντί για τα μείζονα προβλήματα του ελληνικού λαού”

Όταν η αντιπαράθεση δεν εστιάζεται στα μείζονα προβλήματα του ελληνικού λαού, όπως η ακρίβεια των μισθών, τα Τέμπη, τα εθνικά θέματα, αλλά γίνεται για τα “τρικάκια”, τότε και ο κοινός πολίτης αντιλαμβάνεται ποιοι επιδιώκουν την τοξικότητα. Και αυτοί δεν είναι άλλοι παρά τα τρία κόμματα του συστημικού τόξου: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Επιπλέον, η Ελληνική Λύση επισημαίνει: “Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, ακόμα και τα τρικάκια, όπως καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας που προέρχεται από οποιαδήποτε κυβέρνηση, είτε οικονομική, είτε κοινωνική, είτε δικαστική, είτε ψυχολογική, και αγωνιζόμαστε για να τερματιστεί.”

Θ. Αξελός

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συγκλονιστική κατάσταση στην Ουκρανία: Απελπισία και ανθρωπιστική κρίση

Η Ουκρανία βρίσκεται σε απόγνωση, με επιθέσεις κατά αμάχων και τρομοκρατικές ενέργειες που προκαλούν ανθρωπιστική κρίση. Η Ελλάδα καταδικάζει τις επιθέσεις και ζητά ειρήνη και ασφάλεια, ενώ ο ΟΗΕ εργάζεται για λύσεις.

Η Ελλάδα προσφέρει σημαντικά διδάγματα στην Ευρώπη για τις στρατιωτικές δαπάνες

Η Ελλάδα παρέχει σημαντικά διδάγματα στην Ευρώπη για τις στρατιωτικές δαπάνες και την αμυντική βιομηχανία, εν μέσω προκλήσεων ασφαλείας.

Μελέτη: Περικοπές στη χρηματοδότηση του HIV από μεγάλες χώρες μπορεί να αναιρέσουν την πρόοδο δεκαετιών

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet HIV" προειδοποιεί ότι περικοπές στη χρηματοδότηση του HIV από μεγάλες χώρες μπορεί να αναιρέσουν την πρόοδο δεκαετιών στην καταπολέμηση της νόσου.

Κινητοποιήσεις στην Τουρκία: Η αντιπολίτευση καλεί σε γενίκευση των διαδηλώσεων

Μετά τη σύλληψη του αντιπολιτευόμενου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, η αντιπολίτευση στην Τουρκία καλεί τις διαδηλώσεις να επεκταθούν σε όλη τη χώρα.