Επικοινωνία και Βιομηχανία: Η Σχέση ΜΜΕ και Επιχειρηματικών Πάρκων

Ποιες είναι οι προσδοκίες της βιομηχανίας από την επικοινωνία; Πώς συμβάλλουν τα ΜΜΕ στην προώθηση του νέου εθνικού αναπτυξιακού μοντέλου; Και πώς τα Επιχειρηματικά Πάρκα υποστηρίζουν τη βιομηχανία στην Ελλάδα;

Αυτά τα ερωτήματα θα απασχολήσουν τη συζήτηση με θέμα “Βιομηχανία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025, στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC στην Παιανία, στα πλαίσια της 2ης Διεθνούς Έκθεσης INDUSTRY.TEC. Οι ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Αιμίλιος Περδικάρης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. Αθανάσιος Ψαθάς, με τον Γιώργο Αλοίμονο να είναι ο συντονιστής.

Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία για τον ρόλο της επικοινωνίας στη βιομηχανία και την εμπέδωση του ρόλου της βιομηχανίας στην ελληνική κοινωνία μέσω των ΜΜΕ στο Κέντρο και την Περιφέρεια.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τη σχέση της βιομηχανίας με τα ΜΜΕ, καθώς και τη σημασία της επικοινωνίας στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου αφηγήματος που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κλάδου με έμφαση στην εθνική ανάπτυξη.

Η εκδήλωση αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας της ΕΤΒΑ σε συνεργασία με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για το ETVAVIPEStudio, του pop up θεματικού καναλιού για τη βιομηχανία και τα Επιχειρηματικά Πάρκα. Το ETVAVIPEStudio έχει λειτουργήσει ήδη σε διάφορες πόλεις και προγραμματίζεται η λειτουργία του και σε άλλες περιοχές.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Εκδήλωση με θέμα “Η απονομή της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα ως πολυπαραγοντικό πρόβλημα”

Εκδήλωση με θέμα "Η απονομή της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα ως πολυπαραγοντικό πρόβλημα" διοργανώνει η Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία στις 19 Φεβρουαρίου, ώρα 18:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η Έκθεση πεπραγμένων τριετίας και θα ομιλήσουν ο Πάνος Καρβούνης, Μιχαήλ Ν. Πικραμένος και Γρηγόρης Πελεκάνος.

Δήμος Ανάφης: Προστατευτικά μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, ανακοίνωσε τη συμπερίληψη του Δήμου Ανάφης στα προστατευτικά μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων, μετά την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Θλίψη για τον θάνατο του Λορέντζο: Οι συγκινητικές στιγμές με τον Κιλιάν Μπαπέ και τη Ρεάλ Μαδρίτης

Θλίψη και συγκίνηση για τον θάνατο του 11χρονου Λορέντζο, που είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Κιλιάν Μπαπέ και πολλούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τιμή στον Αλέξανδρο Βασιλικό για την συνεισφορά του στον τουρισμό

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τίμησε τον Αλέξανδρο Βασιλικό, πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για την πολύτιμη συνεισφορά του στον τουρισμό της περιοχής.