Απεργία 24 ωρών από τη ΓΣΕΕ για την τραγωδία στα Τέμπη

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ ανακοίνωσε την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, δύο χρόνια μετά την τραγωδία των Τεμπών. Σε ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΕ ζητά τη λειτουργία του κράτους δικαίου, την τιμωρία των υπευθύνων της τραγωδίας και την ασφάλεια στις μεταφορές, προκειμένου να αποφευχθούν νέα θύματα.Η ΓΣΕΕ ενώνει τις δυνάμεις της με τον σύλλογο των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών για την απονομή δικαιοσύνης και την ασφάλεια στις μεταφορές. Η Συνομοσπονδία καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που θα ανακοινώσει ο Σύλλογος, προκειμένου να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι για δικαιοσύνη και ασφάλεια.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σύλληψη 45χρονου για εμπόριο αναβολικών ουσιών και παράνομων φαρμάκων

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ανακοίνωσε τη σύλληψη 45χρονου για εμπόριο αναβολικών ουσιών και παράνομων φαρμάκων σε χώρες της Ευρώπης μέσω της Ελλάδας.

Συνέντευξη του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ στην εφημερίδα “Βραδυνή της Κυριακής”

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης, μιλάει για την επίκαιρη οικονομική πολιτική, τις ευρω-αμερικανικές σχέσεις, τις προοπτικές της χώρας και τον ΘΧΣ, αναδεικνύοντας τις προτεραιότητες και τα επιτεύγματα της κυβέρνησης.

Αναμέτρηση Τσιτσιπά – Φις στο ATP 500 Barcelona Open

Αναλυτικά πληροφορίες για τον προημιτελικό αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αρτούρ Φις στο ATP 500 Barcelona Open.

Προθεσμία καθαρισμών για προληπτική πυροπροστασία: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες

Οι ιδιοκτήτες πρέπει να ολοκληρώσουν τους καθαρισμούς των οικοπεδικών χώρων έως την 30η Απριλίου για προληπτική πυροπροστασία. Ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους, ποια πρόστιμα προβλέπονται, και ποιες οι συνέπειες σε περίπτωση μη συμμόρφωσης. Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης αναφέρει τη σημασία της συνεργασίας με τους δήμους και τους στόχους για τον καθαρισμό των χώρων.