Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τα play off του Conference League

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Βίκινγκουρ στα play off του Conference League με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Ρουί Βιτόρια. Σε συνέντευξη Τύπου πριν τον πρώτο αγώνα, ο Βιτόρια τόνισε τη σημασία των αναμετρήσεων και την ανάγκη για νίκες.

Ο προπονητής επισήμανε ότι η ομάδα δεν πρέπει να επηρεαστεί ούτε από τον αγωνιστικό χώρο ούτε από τις απουσίες, αλλά πρέπει να επικεντρωθεί στην απόδοσή της. Αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα προσφάτως και την ανάγκη επιστροφής στις νίκες.

Σε σχέση με τον αυριανό αγώνα, ο Βιτόρια είπε ότι η Βίκινγκουρ είναι μια αξιόλογη ομάδα και πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι. Αναφέρθηκε επίσης στους τραυματισμούς και στην ανάγκη για αντίδραση από τους παίκτες του.

Ο προπονητής επισήμανε επίσης την ανάγκη βελτίωσης στην άμυνα και στην επίθεση, καθώς και τη σημασία της οργάνωσης και της συγκέντρωσης στα παιχνίδια. Τόνισε ότι η ομάδα έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Εξιχνίαση διάρρηξης τράπεζας στην Κηφισιά

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη τράπεζας στην Κηφισιά, με τη μέθοδο του «ριφιφί», που είχε γίνει το Πάσχα του 2008. Εμπλεκόμενος ταυτοποιήθηκε στη Γαλλία.

Νέα γεωπολιτική πραγματικότητα στην Ουκρανία μετά τις συνομιλίες Τραμπ-Πούτιν

Τα νέα δεδομένα στην γεωπολιτική σκακιέρα μετά τις συνομιλίες Τραμπ-Πούτιν και η επίδρασή τους στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90+4΄ ανατρέπει το ματς Μπριζ-Αταλάντα

Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις ανατρέπει το αποτέλεσμα στο ματς Μπριζ-Αταλάντα για τα play off του Champions League, με τον Γκούσταφ Νίλσον να γίνεται ο ήρωας της βραδιάς.

Οι προκλήσεις των ελληνικών τραπεζών και η οικονομική ανάκαμψη

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, αναλύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές τράπεζες και τη σημασία της οικονομικής πολιτικής για την ανάκαμψη της οικονομίας.