Τεχνολογική απάτη με Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ιταλία

Μια νέα “τεχνολογική απάτη” έχει συγκλονίσει την Ιταλία τον τελευταίο καιρό. Μια σπείρα κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε εργαλεία της Τεχνητής Νοημοσύνης για να προσποιηθεί τη φωνή του υπουργού Άμυνας, Γκουίντο Κροζέτο, με σκοπό να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Τα μέλη της σπείρας επικοινώνησαν τηλεφωνικά με διάφορους επιχειρηματίες, προσποιούμενοι τον υπουργό και άλλους υποτιθέμενους συνεργάτες του. Ανάμεσα στους κλήθεντες ήταν και ο Τζόρτζιο Αρμάνι, ο Ντιέγκο Ντέλα Βάλε (ιδρυτής φημισμένης εταιρίας υποδημάτων) και ο Μάσιμο Μοράτι, ιδιοκτήτης της Ίντερ και πετρελαϊκής εταιρίας.

Οι κακοποιοί ζητούσαν χρήματα από τους επιχειρηματίες, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την απελευθέρωση απαχθέντων δημοσιογράφων και Ιταλών στρατιωτών στο εξωτερικό. Επίσης, υποσχόμενοι ότι τα χρήματα θα επιστραφούν από την Τράπεζα της Ιταλίας στη συνέχεια.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ιστορική νίκη της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών στον ημιτελικό του World Cup

Η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών πέτυχε ιστορική νίκη με 15-13 επί της Ολλανδίας στον ημιτελικό του World Cup, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Αλλαγές στην κατάταξη της ATP: Τις θέσεις του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Αναλύοντας τις αλλαγές στην κατάταξη της ATP, παρατηρούμε την πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και τη σταθερότητα της Μαρίας Σάκκαρη στη νέα κατάταξη.

Συνάντηση Αμερικανού αντιπροέδρου με πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας στο Βατικανό

Συνάντηση του Αμερικανού αντιπροέδρου με τον πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας και τον υπουργό Εξωτερικών στο Βατικανό, με επίκεντρο τις διμερείς σχέσεις και τη διεθνή κατάσταση.

Νέος ομοσπονδιακός προπονητής για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο Κοσμίν Ολαρόιου αναλαμβάνει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ η ομάδα ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.