Τέσσερις μουσικοί που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία της jazz έρχονται στο Half Note Jazz Club από την Παρασκευή 21 έως τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.
Ο David Kikoski, πιανίστας και συνθέτης με πλούσια καριέρα, συνεργάτης μεγάλων ονομάτων όπως ο Roy Haynes και ο Chick Corea, θα ενώσει τις μουσικές του δυνάμεις με τον σαξοφωνίστα Ralph Moore, τον μπασίστα Essiet Okon Essiet και τον ντράμερ Joris Dudli για μια μοναδική εμπειρία jazz.
Ο Ralph Moore, με πολυετή παρουσία στη σκηνή της jazz, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως οι Horace Silver και Roy Haynes, ενώ η εμπειρία του Essiet Okon Essiet και του Joris Dudli προσφέρει μια συναυλία που υπόσχεται να μας ταξιδέψει με τους ήχους της jazz.
Μη χάσετε αυτό το all-star κουαρτέτο στο Half Note Jazz Club, για μια μοναδική συναυλία που θα μας μείνει αξέχαστη.