Ο Χάρι Κέιν και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Premier League

Ο Χάρι Κέιν συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη Γερμανία, έχοντας πετύχει 70 γκολ σε 72 αγώνες με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι του 2023 μέχρι σήμερα.Σύμφωνα με αποκαλύψεις της γερμανικής εφημερίδας “Bild”, η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να χάσει τον Χάρι Κέιν λόγω ρητρών που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιό του. Αυτές οι ρήτρες επιτρέπουν στον 31χρονο επιθετικό να φύγει από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι ή τον Ιανουάριο του 2026 και να επιστρέψει στην Αγγλία.Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η Αρσεναλ εξετάζει τους όρους του συμβολαίου του Κέιν και ενδέχεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του το καλοκαίρι. Οι όροι του συμβολαίου του Κέιν περιλαμβάνουν ρήτρες που ορίζουν το ποσό που θα απαιτηθεί για τη μετακίνησή του από τη Μπάγερν Μονάχου.Ο Χάρι Κέιν μπορεί να αναζητά την επιστροφή του στην Premier League με στόχο να καταρρίψει ρεκόρ παραγωγικότητας. Μιλώντας στο “Sky Sports News”, ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος στη Μπάγερν, αλλά απέφυγε να δώσει διευκρινίσεις για το συμβόλαιό του.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αλλαγές στην κατάταξη της ATP: Τις θέσεις του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Αναλύοντας τις αλλαγές στην κατάταξη της ATP, παρατηρούμε την πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και τη σταθερότητα της Μαρίας Σάκκαρη στη νέα κατάταξη.

Συνάντηση Αμερικανού αντιπροέδρου με πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας στο Βατικανό

Συνάντηση του Αμερικανού αντιπροέδρου με τον πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας και τον υπουργό Εξωτερικών στο Βατικανό, με επίκεντρο τις διμερείς σχέσεις και τη διεθνή κατάσταση.

Νέος ομοσπονδιακός προπονητής για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο Κοσμίν Ολαρόιου αναλαμβάνει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ η ομάδα ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Ο Νίκος Σταθόπουλος: Η Ελλάδα ως επενδυτικός προορισμός

Ο Νίκος Σταθόπουλος, ένας από τους πλέον έμπειρους επενδυτές, μιλάει για τη σχέση του με την Ελλάδα και τη στρατηγική επένδυσης της BC Partners στη χώρα.