Διπλή δολοφονία και αυτοκτονία στους Γόννους Λάρισας: Το οπλοστάσιο του 60χρονου

Στους Γόννους Λάρισας, η αστυνομία ανακάλυψε ένα οπλοστάσιο γεμάτο όπλα και εκρηκτικά, μετά από ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη χθες το μεσημέρι. Ένας 60χρονος, αφού είχε σκοτώσει δύο ανθρώπους, έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα περίστροφο 38άρι.

Στον χώρο του ξυλουργείου του βρέθηκαν δύο πιστόλια, χειροβομβίδες, σφαίρες, εκρηκτική ύλη και ένα καλάσνικοφ. Ο δράστης είχε προηγουμένως τηλεφωνήσει στην αστυνομία, αναφέροντας την πράξη του και επικαλούμενος οικονομικές διαφορές με το θύμα του από τη Σκιάθο.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον 60χρονο να απειλεί με χειροβομβίδα. Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις, όμως λίγο αργότερα ο δράστης βγήκε από το ξυλουργείο πυροβολώντας στον αέρα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία ήταν οικονομικές διαφορές που σχετίζονταν με «πλαστά» γραμμάτια από πωλήσεις μηχανημάτων. Ο δράστης παραδέχθηκε ότι σκότωσε άδικα τον διανομέα από τον Βόλο.

Ο 60χρονος είχε ένα «εκρηκτικό» παρελθόν, καθώς είχε συμμετάσχει στην πολιτική με τη Χρυσή Αυγή και είχε αναλάβει ευθύνη για μια επίθεση με χειροβομβίδα το 2001. Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, οι αρχές συνέχιζαν την έρευνα στο ξυλουργείο, προσπαθώντας να κατανοήσουν τα γεγονότα της διπλής δολοφονίας που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ανατροπή στο Μάντσεστερ: Η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει με 3-2 και αποκτά αυτοπεποίθηση

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 3-2 τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο αγώνα των play offs του Champions League, αποκτώντας αυτοπεποίθηση για την πρόκριση. Ο Κάρλο Αντσελότι επισημαίνει τη σημασία της συγκέντρωσης για τον επόμενο αγώνα.

Νίκη των Νιου Γιορκ Νικς επί των Ιντιάνα Πέισερς με εντυπωσιακές εμφανίσεις

Οι Νιου Γιορκ Νικς επικράτησαν των Ιντιάνα Πέισερς σε ένα ανατρεπτικό παιχνίδι, με εντυπωσιακές εμφανίσεις από Καρλ-Άντονι Τάουνς και Τζος Χαρτ. Στο Φοίνιξ, ο Τζα Μοράντ οδήγησε τους Γκρίζλις σε νίκη επί των Σανς, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ έφτασε τους 30.000 πόντους στην καριέρα του.

Παραίτηση Υποδιοικητή Υπηρεσίας Ασύλου μετά από Αίτημα Υπουργείου Μετανάστευσης

Ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου, Ιωάννης Σφυράκης, παραιτήθηκε από τη θέση του μετά από αίτημα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Νέα κωμωδία “Friendship” με τους Paul Rudd και Tim Robinson

Η νέα κωμωδία "Friendship" φέρνει στο επίκεντρο τη σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη φιλία τους. Με πρωταγωνιστές τους Paul Rudd και Tim Robinson, η ταινία αναμένεται να κάνει θραύση στις αίθουσες.