Στους Γόννους Λάρισας, η αστυνομία ανακάλυψε ένα οπλοστάσιο γεμάτο όπλα και εκρηκτικά, μετά από ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη χθες το μεσημέρι. Ένας 60χρονος, αφού είχε σκοτώσει δύο ανθρώπους, έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα περίστροφο 38άρι.
Στον χώρο του ξυλουργείου του βρέθηκαν δύο πιστόλια, χειροβομβίδες, σφαίρες, εκρηκτική ύλη και ένα καλάσνικοφ. Ο δράστης είχε προηγουμένως τηλεφωνήσει στην αστυνομία, αναφέροντας την πράξη του και επικαλούμενος οικονομικές διαφορές με το θύμα του από τη Σκιάθο.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον 60χρονο να απειλεί με χειροβομβίδα. Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις, όμως λίγο αργότερα ο δράστης βγήκε από το ξυλουργείο πυροβολώντας στον αέρα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.
Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία ήταν οικονομικές διαφορές που σχετίζονταν με «πλαστά» γραμμάτια από πωλήσεις μηχανημάτων. Ο δράστης παραδέχθηκε ότι σκότωσε άδικα τον διανομέα από τον Βόλο.
Ο 60χρονος είχε ένα «εκρηκτικό» παρελθόν, καθώς είχε συμμετάσχει στην πολιτική με τη Χρυσή Αυγή και είχε αναλάβει ευθύνη για μια επίθεση με χειροβομβίδα το 2001. Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, οι αρχές συνέχιζαν την έρευνα στο ξυλουργείο, προσπαθώντας να κατανοήσουν τα γεγονότα της διπλής δολοφονίας που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.