Αλλαγές στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για τα προκριματικά EuroBasket 2025

Ο Εβάν Φουρνιέ ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στους επερχόμενους αγώνες της Εθνικής Γαλλίας για τα προκριματικά του EuroBasket 2025, λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων. Η απόφασή του οδήγησε στην επιλογή του Τίμοθε Λουγουάγου-Καμπαρό της Μπασκόνια για να καλύψει τη θέση του στην αποστολή, ενώ ο Πετρ Κορνελί της Μονακό θα αντικαταστήσει τον τραυματία Τζέιλεν Χορντ.

Παρά την αρχική του δήλωση περί συμμετοχής, ο Φουρνιέ δεν θα ενισχύσει την Εθνική Γαλλίας στους σημαντικούς αυτούς αγώνες. Η Γαλλία, που έχει ξεκινήσει με 4/4 στις προκριματικές αναμετρήσεις, βρίσκεται σε κρίσιμη φάση και χρειάζεται μία νίκη στα επόμενα παιχνίδια για να εξασφαλίσει την πρόκριση, καθώς η Κύπρος αποτελεί σοβαρό αντίπαλο στη μάχη.

Η νέα 12άδα της Γαλλίας περιλαμβάνει τους: Άντριου Αλμπισί, Αϊζάια Κορντινιέ, Τίμοθε Λουγουάγου-Καμπαρό, Πετρ Κορνελί, Γιοάν Μακουντού, Τέο Μαλεντόν, Άνταμ Μοκόκα, Αμίν Νουά, Έλι Οκόμπο, Βενσάν Πουαριέ, Νιλ Σακό, Ματ Στράζελ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συνέντευξη Δόμνας Μιχαηλίδου: Το πρόγραμμα “Σπίτι μου ΙΙ” και η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλάει για το πρόγραμμα "Σπίτι μου ΙΙ", την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και τις πρωτοβουλίες του υπουργείου.

Οικονομική Δυσκολία και Υλική Στέρηση: Τα Στοιχεία που Αναδεικνύουν την Κρίση

Αναλυτικό άρθρο με τα στοιχεία που αναδεικνύουν την οικονομική δυσκολία και την υλική στέρηση στον πληθυσμό, βασισμένο σε έρευνες και στατιστικά στοιχεία.

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Απαιτούν απαντήσεις από την κυβέρνηση

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση σχετικά με τη διαδρομή του χρήματος της "Ομάδας Αλήθειας" και τις συνδέσεις με εταιρείες και το κράτος.

Φοιτητές στη Σερβία ενημερώνουν την Ευρώπη για τις κινητοποιήσεις τους

Φοιτητές στη Σερβία ενημερώνουν την Ευρώπη για τις κινητοποιήσεις τους κατά της διαφθοράς και υπέρ του κράτους δικαίου, ενώ αποκλείουν κτίρια δημόσιας τηλεόρασης.