Σοκ και δέος προκάλεσε το περιστατικό ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο χωριό Γόννοι του δήμου Τεμπών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας φέρεται να δολοφόνησε άγρια ένα άτομο μέσα στην επιχείρηση που διατηρεί, με τον τρόπο της επίθεσης να παραμένει ακόμα άγνωστος.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και των Ειδικών Καταστολών (ΕΚΑΜ) προκειμένου να αντιμετωπίσουν την επικίνδυνη κατάσταση. Ο ύποπτος φέρεται να είναι κλειδωμένος μέσα στην επιχείρηση, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να τον συλλάβει χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω επεισόδια.
Η κοινότητα των Γόννων παραμένει σε σοκ από το απάνθρωπο περιστατικό, ενώ η έρευνα για τα κίνητρα και τις συνθήκες της ανθρωποκτονίας βρίσκεται σε εξέλιξη.