Σοκ και θλίψη στο χωριό Γόννοι του δήμου Τεμπών, καθώς δύο άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους σε τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ένας άνδρας φέρεται να δολοφόνησε τα δύο άτομα, διχάζοντας την τοπική κοινότητα.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη, με επτά περιπολικά να έχουν σπεύσει στο σημείο του εγκλήματος. Ο φερόμενος ως δράστης παραμένει οχυρωμένος, ενώ η κατάσταση παραμένει επικίνδυνη και επικρατεί αναστάτωση στην περιοχή.
Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο η προσέγγιση του είναι δύσκολη λόγω της επικίνδυνης κατάστασης. Η αστυνομία επιχειρεί με όλα της τα μέσα για την ολοκλήρωση της επιχείρησης, ενώ στο σημείο βρίσκεται και διαπραγματευτής με στόχο τη σύλληψη του δράστη και την αποφυγή περαιτέρω τραγωδίας.
Η κοινότητα των Γόννων παραμένει σε σοκ από τα γεγονότα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την αποκάλυψη των αιτιών και την ολοκλήρωση της υπόθεσης.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ